Kahramanmaraş'ın en aktif sosyal paylaşım hesabı olan Edeler Diyarı sayfasının gönüllüleri tarafından organize edilen “edeler bacılar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor” etkinliğinin 57. haftasında  Sayfa takipçileri ve birçok vatandaş Fatma Hatun Camisinde buluştu.

57 haftadır her hafta farklı bir camide buluşan "Edeler Diyarı Gönüllüleri" geçtiğimiz pazar günü Fatma Hatun camisinde şehrin birçok bölgesinden gelen sayfa takipçileri buluştular.

Sabah ezanı sonrası Mustafa Nar hoca efendi, şehitlik konulu sohbet verdi. Namaz sonrası çay simit ve poğaça ikramı yapıldı. Namaza gelen çocuklara her hafta olduğu gibi bu hafta'da hediyeler verildi.

Edeler bacılar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor etkinliğine bu hafta, Şehit Haşim Yenigül, Şehit Serkan Bursalı ve Şehit Hakan Duygal'ın aileleri katıldı. Namaz sonrası konvoy eşliğinde İstanbul Beşiktaş'ta Şehit olan Ahmet Dokuyucu'nun Elmalar Mahallesinde Mezarını ziyaret ederek ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Bu ziyarette Kuran-ı Kerim tilavetleri okunarak dualar edildi.

Kıbrıs Gazisi olan Şehidin babası Habip Dokuyucu bu soğuk pazar gününde sabah namazı sonrası bizlerin bu acı gününde yanımızda olduğunuz için Allah razı olsun sizden dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı bu ziyarette dualar edilip Fatihalar okunarak son buldu.