"Bestekar, söz yazarı ve yorumcu Erkan Kaya "Bunun Adı Aşk" adını verdiği yeni albümüyle 2018 yılında zirveyi zorlayacak.

Birçok tanınmış ses sanatçısına şarkı sözü yazan ve besteler yapan sanatçı Erkan Kaya, önceki akşam sanatçı dostlarının katılımıyla gözde bir türkü evinde albüm lansmanını yaptı.Sanatçı yaptığı kısa açıklamada: 2018 yılı Erkan Kaya'nın zirveye yürüyüş yılı olacak. İnşallah yeni yıl ile birlikte klibim ulusal müzik kanallarında dönmeye başlayacak.Albümüm raflarda ve tüm dijital platformlarda müzikseverler ile buluşacak,dedi." 

Fantezi-halk müziği ses sanatçısı, bestekar ve söz yazarı Erkan Kaya önceki gün lansmanını yaptığı "Bunun Adı Aşk" albümüyle 2018 yılı en çıkış yapan sanatçı ödülüne aday olmayı arzulamakta. Bestekar sanatçı Erkan Kaya, ilk albüm çalışmasında kendisi gibi bestekâr yorumcu merhum sanatçı Naşide Göktürk ile iki eserine düet yapmıştı. İkilinin düet okumaları sosyal video paylaşım platformlarında milyona yakın hit almıştı. Bir çok ünlü isme şarkı sözü yazan ve beste yapan bestekâr sanatçı Erkan Kaya "Bunun Adı Aşk" albümüyle 2018 yılının en iyi çıkış yapan albümler kategorisinde zirveyi zorlayacak.