Yardımlaşmanın önemine değinen Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Muhammed Aydoğar, kentte bin 400 adet koli hazırlayıp dağıttıklarını ifade ederek şunları söyledi;

Ramazan ayı Cennet kapılarının açıldığı,cehennem kapılarının kapandığı mübarek bir aydır. Ramazan ayı şüphesiz Müslümanlar tarafından manevi iklimin zirveye ulaştığı önemli bir dönem olarak yaşanmaktadır. İyilik ve güzelliğe dair tüm duyguların canlandığı, kötülüğün ve sahibinin prangalara vurulduğu bir dönem olarak bilinmektedir Ramazan ayı Emir ve yasakları hatırlama, öfke ve kötülüğü kontrol altına alma, disipline etme ayıdır.

Ramazan ayı İftar ayı değildir,Ramazan ayı İsraf ayı değildir,Ramazan ayı Gerginlik, kutuplaştırma ve ayrıştırma ayı hiç değildir.Tam aksine insanların tefekkür ederek kendi iç dünyalarında neyi yanlış yaptığı ve doğruyu güzeli nasıl yapabileceğinin muhasebenin yapması gerektiği bir aydır.

Bizde Yeniden Refah Partisi Oniki Şubat İlçe Başkanlığı olarak bu mubarek günlerin hem feyzinden ve rahmetinden istifade etmek hemde bir nebzede olsa ihtiyaç sahiblerine ulaşmak maksadıyla yardım paketi hazırlamayı uygun gördük.

Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve yardım sever vatandaşlarımızın desteği ile yaklaşık 1.400 koli gıda paketi hazırladık,bu paketleri hem yerelde hemde kırsalda daha önceden mahalle başkanlarımız ve mahalle muhtarları vasıtasıyla tesbit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelere yönetim kurulu arkadaşlarımız,kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın görevlendirdiği arkadaşlar eşliğinde teslim ettik.

Bu kampanyada öncelikle hayırsever iş adamlarımıza,vatandaşlarımıza,yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

11 Ayın sultanı mübarek Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala,bu önemli ayın en değerli günlerinden olan Kadir gecesi tüm müslüman alemi tarafından heyecanla beklenmektedir. Ümit ederizki bu mübarek gece zor günler geçirdiğimiz fakat gelecek adına umut dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olmasını ve bayrama kavuşmayı tüm dünyada akan müslüman kanının durmasını,akan göz yaşlarının dinmesini, müslüman kardeşlerimizin tam manasıyla bayramı bayram gibi yaşamasını, Cenabu mevladan niyaz eder, tüm vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla saygılarımı muhabbetlerimi sunarım.”