Gidiş geliş kesintisiz 18 km parkura sahip olan alan Kahramanmaraş’ta bisiklet kullanımı açısından yeni bir dönem başlattı. Şehre doğayla iç içe bir proje kazandıran Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çalışmalarıyla Kahramanmaraş’a prestij katıyor.
720 adet bisiklet otoparkı ve sıra dışı bisikletlerin de yer aldığı Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu bisiklet kadrosuna yenileri eklendi. Kahramanmaraş’ta bir ilk olan proje anne ve çocuklara, gruplara farklı konseptlerde hizmet ediyor.

Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu bisiklet filosuna “3 Teker Kargo, 4 Teker 4 Kişilik GoKart, 4 Teker 1 Kişilik GoKart, 4 Teker 2 Kişilik GoKart, 3 Teker Mekanik, 3 Teker Tek Çocuk Pusetli Mekanik,3 Teker Mekanik Uzun Yol, 4 Teker 4 Koltuk Mekanik Velomobil, Şehir Konsepti, Tandem Bisiklet olmak üzere toplamda 400 adet yeni konsept bisiklet dahil edildi.
Sabahın erken saatlerinde Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu kafeteryasında güne kahvaltı ile başlayan vatandaşlar, DSİ sulama kanalının yanında muhteşem manzara eşliğinde hem spor yapıp hem de eğlenceli zaman geçirebiliyor. Bisikletin yanı sıra konseptli oyun parkuru da çocuk ve aileler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Editör: TE Bilişim