Ateş yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

“Ciddi anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız ile ilgili iktidarda olan ve ülkeyi yöneten yöneticilere bir çağrı'da bulunmak istiyorum.

Sayın iktidar sahipleri bu ülkeyi yönetenler tüm dünyayı kasıp kavuran coronavirüs sıkıntısından dolayı bir takım kısıtlamalar getirildi. Kısıtlamalara tabii ki Eyvallah diyoruz insanlarımızın sağlığın her şeyden önemli ve bize düşen hem kendi sağlığımızı Hem biz başkasının sağlığını tehlikeye atmamak için bu kurallara uymak gerek. Lakin 40 günden beri bu ülkede ve şehrimizde Berberler kuaförler ve Güzellik Salonları spor salonları kafeler restoranlar çay Haneler kapalı burada çalışanlar buraları işletenler 40 günden beri ceplerine bir kuruş girmemiş. İnsanlar eğer sağlığımız için bazı sektörlerin kapalı kalması gerekiyorsa kapalı kalsın Fakat bu sektörde bulunan arkadaşlarımız bu saatten sonra evlerine Ekmek götürebilmek İçin ne yapacaklar. Kapatılan sektörlerle ilgili çok acil olarak işyeri kapatılan esnafımıza sıfır faizli ve en az 1 yıl ödemesiz Kredi imkanı verilmesi burada çalışan insanlara ivedilikle maddi destek sağlanması gerekmektedir.

Eğer bazı yerler gerekli hijyenik şartlar oluşturulunca açılabiliyorsa açılmalı bu insanların geçimini sağlanmasına izin verilmelidir.

Lütfen bu Feryadı duyun

Berberler zor durumda kuaförler zor durumda güzellik salonları sahipleri zor durumda. Spor salonları sahipleri zor durumda Restoran sahipleri zor durumda, Cafe sahipleri zor durumda. Buralarda çalışan ve şu an işsiz olan arkadaşlar çok daha zor durumda işyerleri kapatılan tüm esnafımız zor durumda bu duruma destek olmak için acil adım atılmasını talep ediyoruz.

Hanifi Toptaş: “Kırsal Kalkınacak, Hemşehrilerimiz Kazanacak” Hanifi Toptaş: “Kırsal Kalkınacak, Hemşehrilerimiz Kazanacak”
Editör: TE Bilişim