Bayram münasebetiyle mesaj yayınlayan Ateş şunları söyledi;

“Saygıdeğer basın mensupları Çok kıymetli hemşehrilerim çok zor zamanda bir Bayramı daha birlikte yaşamanın buruk sevincini yaşıyoruz. Koronavirüs nedeniyle aileler birbirinden uzakta bayram ziyaretleri gerçekleşmiyor maalesef salgın Dolayısıyla sevdiklerimizi kaybettik Bunun acısını yaşıyoruz. En büyük temennim bu zor günlerin bu kötü günlerin en kısa sürede sona ermesi ve tekrar bir arada bu eski bayramlarda olduğu gibi coşkulu bir şekilde Önümüzdeki bayramları kutlamaktır.

Başkan Mahçiçek, iki dönemin meclis üyelerine iftarda veda etti Başkan Mahçiçek, iki dönemin meclis üyelerine iftarda veda etti

Saygıdeğer hemşerilerim bayramlar Dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği üzüntülerin yerini sevince bıraktığı milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı günlerdir vatandaşlarımızı birbirine yakınlaştıran aynı zamanda ortak duygu ve düşüncede buluşturan insanlar arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlarda tekrar buluşmayı umut ediyorum. Toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olan bu mübarek günde geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız Ramazan Bayramınızı kutlar sağlık huzur ve başarılar dilerim.”

Editör: TE Bilişim