AK Partinin çeşitli kademelerinde görev alan İnşaat Mühendisi Ramazan Yavuz, dün Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Ak Parti İl Binası toplantı salonunda Yavuz’un müracaat formunu alan Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel konuşmasına Hakkâri’de meydana gelen hain patlamada şehit düşen askerlerin ailelerine ve Türk Milletine taziye, yaralılara ise şifa temennisinde bulunarak başladı. Görgel; “Partimizde 5 Kasımdan itibaren Belediye Başkan Aday Adaylığı ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı müracaatımız başlamıştı. Bu kapsamda uzun yıllar birlikte çalıştığımız, aynı yönetimde de bulunduğumuz Ramazan Yavuz arkadaşımız aday adaylığı müracaatında bulundu. Kendisine hayırlı olsun ve yolunun açık olması temennisinde bulunarak tebrik ediyorum” dedi.

Aday Adaylığı müracaatını yapan İnşaat Mühendisi Yavuz’da Hakkari’deki hain saldırıda şehit düşen askerlerimize rahmet ve ailelerine sabır dileyerek başladı. Yavuz; Bugün acılı bir gündeyiz. Hakkâri’de hain saldırıda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı yiğitlerimize de acil şifalar diliyorum.

İlçe başkanımız Fırat Görgül’de az önce belirttiği gibi birlikte siyaset yaptık. 3 yıl il başkan yardımcılığı görevinde başkanımızla birlikte 1 yerel, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi 2’de genel seçim geçirdik. Bu sürede SKM Koordinatörlüğü yaptım. Hem içerde hem sahada çalışmalara katıldık. Aynı dönem içerisinde 2,5 yıl yerel yönetimler başkanlığı yaptım.

Mühendis kimliğimizin bize verdiği tecrübe ile o dönemde belediyecilik hizmetlerinin nasıl ve ne şekilde yapılması gerektiğiyle ilgili ciddi anlamda tecrübe sahibi oldum. Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşamaktan zevk duyduğum ilçem olan Onikişubat’a mevcut hizmetlerin devamı noktasına ve yeni hizmetler noktasında aday adaylığı düşüncem oluştu. Bu noktada da yaptığım istişareler sonucunda da müracaat etmeye karar verdim ve bugün huzurunuza geldim” dedi.