Bugüne kadar iddialı ve faydalı yatırımlar gerçekleştiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, inşaat sürecini yakından takip ediyor.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Yeni Akıllı Hizmet Binası inşaatı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar iddialı ve faydalı yatırımlar gerçekleştiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, inşaat sürecini yakından takip ediyor.

Osmanlı ve Selçuklu Döneminin izlerini taşıyan, aynı zamanda Modern tasarımı ile dikkat çeken ve Süper Masası ile hızlı çözüme kavuşturan, güneş panelleri ve gri su tesisatı ile geri dönüşüm kazandıran dev yapının inşaat çalışmaları devam ediyor.

30.127m² kapalı alan üzerine kurulan 8 katlı bina içerisinde 240 araçlık 2 otopark, meclis salonu, encümen salonu, 1 ihale odası, 1 derslik, 3 toplantı salonu, 1 belediye müzesi, 4 yemekhane bulunuyor.

‘’Otopark Sorununa Kesin Çözüm’’

Onikişubat Belediyesi Yeni Akıllı Hizmet Binasında 240 araç kapasiteli otopark ile park sorununa kalıcı bir çözüm getirileceği de belirtildi. Son derece teknik mekanizmalarla donanmış tasarımlarla inşa edilen otoparkta, yangın söndürme sistemleri, havalandırma sistemleri, duman tahliye ve fanların da yer alacağı açıklandı.

Onikişubat Belediyesi’nin ‘’Süper’’ Hizmet Anlayışı

Vatandaşa seri bir şekilde hizmet verilmesi içinde yeni fikirler ve projeler üreten Onikişubat Belediyesi, Akıllı Hizmet Binasında ki süper masa ile ‘’Süper Hizmet’’ anlayışını hayata geçirdi. Yeni binada da devam edecek olan Süper Masa vatandaşın daha doğru yönlendirilmesi adına ve her türlü işlemini gerçekleştirebilecekleri imkânlar sunuyor.

Ayrıca yapılan açıklamada, bina içerisinde; alt zemin katta vatandaşların giriş yapacağı 230 kişilik çok amaçlı salon, 90 kişilik ihale odası, ihale hazırlık odaları, kurum içi eğitimler için derslikler, banka rezerv alan, vatandaşların rahatlıkla ödemelerini yapabilmeleri için veznelerinde yer alacağı belirtildi.

Onikişubat Belediyesi Yatırım Yapıyor, Vatandaşın Ekonomisi Canlanıyor

Onikişubat Belediyesi’nin hayata geçirdiği bütün projeler hem bünyesine hem de çevresine maddi ve manevi açıdan geri dönüşüm sağlayarak, kazanç elde ediyor. Bugüne kadar hayata geçirilen yapıların bulunduğu bölgedeki vatandaş halinden çok memnun. Onikişubat Belediyesi inşa ettikçe vatandaşın ekonomisi de zenginleşiyor. Projeleri ve yatırımları ile bulunduğu bölgeye özellikle prestij ve ekonomi alanında ciddi bir değer katan Onikişubat Belediyesi adeta ekonomiye can suyu oluyor.

Hızla yükselen Akıllı Hizmet Binası bu duruma en iyi örneklerden biri olarak belirtiliyor. Bölgeye ekonomik gelişme ve istihdam sağlayan, aynı zamanda bulunduğu her alanı modernleştiren ve sosyalleştiren Onikişubat Belediyesi Yeni Akıllı Hizmet Binasının çok yakında açılışının gerçekleştirileceği belirtildi.