Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi insan odaklı hizmet anlayışı kapsamında her alanda kendini gösteriyor. Spor faaliyetleri açısından birçok hizmet veren ve vatandaşa fayda sağlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, spor faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Onikişubat 1. Basketbol Kuruluş Kupası Turnuva maçları için start verdi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesinden yapılan açıklamada yarışmalar erkek okul takımları arasında gençler kategorisinde, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçe merkezine devlet okullarına duyuru yapılarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Basketbol Federasyonunu ve uluslararası oyun kuralları geçerli olacaktır.

Yarışmalar Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Yönetmeliklerine, GSGM Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır. Burada açıklanmayan hususlarda ilgili federasyonun oyun kuralları ve talimatları geçerli olacaktır.

Onikişubat 1. Basketbol Kuruluş Kupası Turnuva maçları 6 Mart - 14 Nisan 2018 tarihinde belediyemiz tarafından yapımı tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulan Hürriyet Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 10.00- 14.00- 16.00 saatleri arasında yapılacak turnuvalara tüm Kahramanmaraş halkı davet edildi.