Programda muhtarlarla tek tek sohbet ederek, selamlaşan Başkan Mahçiçek, millet iradesiyle seçilen muhtarların daha da saygın bir konumda olması gerektiğini belirterek, muhtarları “mesai arkadaşlarım” olarak nitelendirdi.

Programda yaptığı konuşmada demokrasinin var olması için millet iradesinin tecelli etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Mahçiçek, muhtarların gününü tebrik etti.

Makamın ve görevin geçici, dostlukların kalıcı olduğunu belirten Başkan Mahçiçek, “bir toplumun içerisinde kendinizi rahat hissediyorsanız, orada muhabbet ve gönül dostluğu vardır” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına göreve geldiği günden bu yana vatandaşın yararına faydalı hizmetler yaptığını anlatarak devam eden Başkan Mahçiçek “ 100 senede yapılamayanı göreve geldiğimiz günden bu yana 4,5 senede yaptık. Mahallelerimizi 2014 yılında dolaştığımızda çocuklarımızı soğuk kış günlerinde çamurlu yolların içerisinde plastik terliklerle dolaşırken gördük. Yaptığımız çevre düzenleme ve yol çalışmaları ile çamurlu alan bırakmadık. Onikişubat’ı yeniden inşa ettik” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında seçim sürecine de yer veren Başkan Mahçiçek, dostluk, barış ve saygı içerisinde bir seçim olması temennisinde bulundu. Göreve geldiği 4,5 yıl sürecinde ailesiyle birlikte 4,5 gün tatil yapmadığını, mesai gözetmeksizin hizmet ettiğini ifade eden Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş’ın gelişimi için uluslararası ölçekte bir projeye adım attıklarını ve ilerleyen günlerde kamuoyu ile de paylaşacaklarını belirtti.

Konuşmasını birlik ve beraberlik mesajı ile sonlandıran Başkan Mahçiçek, bütün muhtarlara 2019 seçimlerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim