Demokrasinin ve hizmetin hayata geçmesindeki en önemli odaklardan biri olan muhtarlarımız, bizler için oldukça mühim bir görevi icra etmektedirler. Mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızın demokrasinin temelini oluşturduğu aşikârdır. Mahallelerimiz de merkezi idare koordinasyonu ve iletişim hususunda hizmete katkı sağlayan kıymetli muhtarlarımıza öncelikle kutsi değeri yüksek olan bir meslekte milletimize hizmet ettikleri içi çok teşekkür ediyorum.

Bizler genel ve yerel sorunların ilgili kuruluşlara iletilmesinde köprü rolü oynayan muhtarlık mesleğinin hassasiyetinin bilincinde olarak, muhtarlarımızla her zaman iletişim kuruyor ve istişarelerde bulunuyoruz.

Mahalle sakinlerimizin meseleleriyle can-ı gönülden ilgilenerek, bizlere bilgi aktaran muhtarlarımız, milletimiz ve devletimizin refah seviyesinin artmasında destekleyici olmaktadırlar.

Vatandaşın seçim ve isteği ile hizmet için görev başına getirilmiş muhtarlık mesleği rütbelerin en üstündedir. Bu bağlamda muhtarlarımız da önemli bir makama sahiptir.

Bizler de en ücra yerleşim yerine bile çağdaş ve yapıcı hizmetin taşınmasında etkin olan muhtarlarımıza destek olmak amacıyla Onikişubat Belediyesi olarak, 12 adet modern yapıya sahip muhtarlık ofisini inşa edip, muhtarlarımıza teslim ettik. Ayrıca 19 Ekim Muhtarlar Günü dâhil belirli periyotlarda muhtarlarımızla bir araya gelerek, hasbihal ediyor, hizmeti ve işleyişi değerlendiriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, can-ı gönülden hizmet eden tüm muhtarlarımızın ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü’ kutluyor, özverilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim