Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü İbrahim Halil KAYMAZ kısaca şunları söyledi: “Geçen hafta içerisinde Hatay'da meydana gelen orman yangınları ciğerlerimizi dağladı. Onlarca yılda yetişen ormanlarımızın bir kıvılcımla yok olması, içindeki canlıların zarar görmesi vicdanlarımızı sızlattı. Bu olaya sebep olanlara tepki ve aynı zamanda tabiata karşı görevimizi yerine getirmek amacıyla imkânlar nispetinde, ağaç dikmeye, çevreye karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalıştık. Bu manada Onikişubat Tügva İlçe Temsilciliği ile ortaklaşa okulumuz bahçesinde ağaç dikme etkinliği düzenledik. Birkaç hafta önce de Kahramanmaraş Büyükşehir belediyemiz aracılığıyla ağaçlandırılan, yeşillendirilen okulumuza bu manada katkı sağlayan bütün kamu kurum ve kuruluşlarına okulumuz adına teşekkür ediyoruz. Bize emanet edilen bu ağaçları inşallah öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte sahiplenecek, gelecek nesillere taşıyacağız.”

Onikişubat İlçe Temsilcisi İsmail BOZDAĞ, geçen hafta Hatay’da meydana gelen orman yangıları içimizi dağladı. Bizler farkındalık oluşturmak için bu etkinliği organize ettik. Bizleri misafir eden Maarif Anadolu Lisesi’ne teşekkür ediyoruz.

Sosyal Yardıma 75 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı Sosyal Yardıma 75 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı

Tügva Onikişubat Lise Koordinatörü Mehmet KISA, ağaç dikme etkinliği sonrasında ormanlarımız, vatanımız, askerlerimiz, milletimiz ve de Azerbaycan’da mücadele eden kardeşlerimiz için dua ettiler.

Etkinliğe Maarif Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve Tügva Onikişubat Temsilciliği Ortaokul Komisyonu eğitmen ve öğrencileri katıldı.

Editör: TE Bilişim