İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç; “Kadın Kolları Onikişubat ilçe başkanlığı görevini devralan Şenay Tanır Hanımefendinin görev yazısını teslim ettik. Rabbim bu millete ve partimize hayırlı hizmetler yapmasını nasip etsin inşallah. İçindeki hizmet etme aşkını ben gözlerinden hissettim. İnşallah yapacağı hizmetlerle de gönüllere dokunacağından şüphem yok. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Bugün Onikişubat ilçe teşkilatımıza üye olan yeni yol arkadaşlarımızın rozetlerini taktık. Onlara İYİ Partinin vizyon ve misyonlarından bahsettim, bu partiye üye olan herkesin bir aidiyet hissederek üye olduğunu diğer bazı partiler gibi sadece iş bulmaları için şart koşulan üyelik durumunun tam tersine belki de bizde üyeliğiniz olduğu için önünüze engeller çıkabileceğinden bahsettik. Çünkü bu durumları bizzatihi kuruluş aşamasında yaşayan üyelerimizin olduğunu söyledim. Her şeye rağmen bizlerle beraber olduklarını görmek beni ziyadesiyle mutlu etti.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin söylemi ve bizlerin de bunu tescil ettiği gibi bizler Cesurlar hareketinin birer ferdiyiz, Rızkı veren Huda’dır Kula minnet eylemeyiz düşüncesi ve edasıyla ilk günkü heyecanla biliyoruz ve inanıyoruz ki millet bizi çağırıyor.” Diye konuştu.