Ziyarette Onikişubat Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Ticaret Borsası’na 15 Temmuz Tankı, Plaketi ve Parası hediye edildi.

Basın mensuplarının da katıldığı ziyarette Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu yaptığı açıklamada Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e bir teşekkür konuşması yaparak, şu ifadelere yer verdi.

"Onikişubat Belediye Başkanı Sayın Hanefi Mahçiçek Beyefendiye Kahramanmaraş Ticaret Borsamıza ziyaretinden dolayı çok memnuniyet duydum. Nazik ziyaretlerinden dolayı ve hediyelerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Üstün başarılarının devamını diliyorum.”

Onikişubat Belediye Hanefi Mahçiçek’te ziyarette yaptığı açıklamada dostluk mesajı vererek, şöyle konuştu.

İş dünyamızın, Sivil Toplum Örgütlerinin en önemlilerinden olan Ticaret Borsamızın yeni yönetimini tebrik için gelmiş bulunuyoruz. Burada ki görev yapan insanlar, bizimle beraber görev yapan dostlarımızdır. Uzun yıllardır onlarla birlik içinde çalışıyoruz. Kendileri yeniden göreve seçildiler. Bu münasebetle kendilerini tekrar tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Burada bulunmalarının gayet güzel hizmetlere vesile olacağını temenni ediyorum. Tekrar başarılar diliyorum.

Editör: TE Bilişim