Onikişubat İlçesinin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını ve siyasete seviye, kalite getireceğini sözlerine ekledi

Kutlu bir yola çıktıklarına vurgu yapan Kayan “Bu yol Atam Oğuz Kaan'ın yolu, Sultan Alparslan'ın, Osman Gazi'nin, Fatih Suttan Mehmet'in, Yavuz Sultan Selim Han’ın yoludur. Bu yol Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Başbuğum Alparslan Türkeş'in yoludur. Bu yol Bilge liderim, Türkmen Beyim Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli Beyin yoludur. Biz talip olduğumuz bu göreve ciddiyetle yaklaşıyoruz. Ciddiyetimiz Oğuz Kağan’ın Çin ordusu karşısında ki ciddiyeti, Sultan Alparslan'ın Ahlat'ta Bizans Ordusuna karşı olan ciddiyeti Osman Gazi'nin Söğüt'te 40 çadırı ile tuğ diktiğinde Bizans Ordusuna karşı ciddiyeti. Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un Fethinde ki ciddiyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale de Sakarya'da Büyük Taarruzda Kurtuluş Savaşında ki ciddiyetidir.

Ciddiyetimiz Başbuğumun Küresel Devletlerin ideolojik dayatmasına karşı olan ciddiyetidir.

Bilge Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’in küresel güçlerin oyunlarına karşı sergilediği DEVLET ciddiyetidir” açıklamalarında bulundu.

“ÜLKÜ OCAKLARI DÜNYANIN EN BÜYÜK GENÇLİK YAPILANMASIDIR”

Ülkü Ocakları dünyanın en büyük gençlik yapılanmasıdır diyen Kayan “Ülkü Ocaklarında, Vatanını Milletini derinden seven millî ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetişir. Bu yetişen gençlik çağın gelişen dünyasıyla barışık tarihini unutmayan ve ülkesini geleceğe taşıma idealiyle olgunlaşır.

Bu gençlerin önceliğini Memleket meseleleri oluşturur. Zamanı geldiğinde Ülke Yönetiminde söz sahibi olmak için bende varım der ve sorumluluk alır. İşte bende ömrünü Ülkü Ocaklarında geçirmiş bir kardeşiniz olarak Ülkemin ve şehrimin daha iyi yönetilebilmesi, daha adil ve dürüst bir yönetim için kayırmacılığa ve vurguna son vermek, mazluma Yunus zalime Yavuz olmak için bende varım diyorum.

“İLÇEMİZİN SIKINTILARINI VE SORUNLARINI BİLİYORUZ”

İnançlı ve kararlı olduğunu söyleyen Kayan, “Siyasete seviye ve kalite getireceğime söz veriyorum. Yeniliklerin ve güzelliklerin önünü açacağıma, sizlerin desteği ile başaracağıma inanıyorum. Yönetimine talip olduğum Onikişubat belediyesi 408 bin nüfusa sahip 280 bin civarı seçmeni olan, 116 mahalleli metropol bir merkez ilçedir. İlçemizin sıkıntılarını ve sorunlarını biliyoruz. Bütün konuya vakıfız. Vatandaşlarımızla el ele, omuz omuza, gönül gönüle hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğiz. Makam ve Millet arasında ki bütün engelleri kaldıracağız.

Siyasi ve maddi gücü olan her kim makama hangi rahatlıkla giriyorsa kırsal mahallede ki Ahmet amca, Mehmet amca, Ayşe teyze de o rahatlıkla girebilecektir. Bunu hep birlikte başaracağız.