Günün 24 saati mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşların yardım ve talebine koşan Hanefi Mahçiçek Başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi ekipleri, bu kez de 65 yaş üstü bir vatandaşı evinde ziyaret edip doğum günü sürprizi yaptı.

Doğum günü pastası alıp Durdu isimli amcanın kapısını çalan belediye ekipleri, yaşlı adamın doğum gününü kutladı. Belediye ekiplerini pastayla bir anda karşısında gören Durdu amaca ise hem sevindi hemde duygulanarak belediye ekiplerine teşekkür etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise “Koronavirüs sebebiyle 65 yaş ve üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız dışarı çıkamıyor. Biz de onlara yardımcı olmak adına ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduk. Biz her zaman sizin hizmetinizdeyiz, siz yeter ki EvdeKal'ın.

Başkan Mahçiçek; ‘Çanakkale ruhu, Kahramanmaraş’ta vücut bulmuştur’ Başkan Mahçiçek; ‘Çanakkale ruhu, Kahramanmaraş’ta vücut bulmuştur’

Büyüklerimizin moralinin yüksek olması bizim için çok önemli. O yüzden Durdu amcamıza bir doğum günü sürprizi yaptık. Onların yüzündeki tebessüm ve ettikleri duanın mutluluğu ile hizmet etmeye devam ediyoruz.” Diye konuştu. (MARASPUSULA)

Editör: TE Bilişim