Önemli çalışmalara imza atan ve önemli çalışmalarında öncüsü olan AK Parti Kahramanmaraş Onikişubat ilçe gençlik kolları yeni bir proje ile gençlerin karşısına çıktı. İlçenin belli noktalarına kurulan stantlara gelen vatandaşlara ücretsiz olarak seyahat etme imkanı ve çeşitli hediyeler veriliyor.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Konu hakkında bir açıklama yapan Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci: “ilk günden bugüne kadar hem siyasi hem sosyal faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Şu anda buna, ‘sana bir sürprizim var!’ standımızla devam ediyoruz. Standımızla ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse; standımızda fanus içerisinde çekiliş kartları bulunmaktadır. bu kartların her birinde çeşitli hediyeler var.(power bank, kitap seti, Onikişubat bisiklet yolu programı, büyükşehir belediye başkanımızla kahvaltı, Kapadokya turu gibi birçok hediye) bu hediyeleri çekilişle herhangi bir siyasi görüş memleket inanç gözetmeden her yaştan genç kardeşlerimize takdim ediyoruz. Bu faaliyetteki esas amacımız teşkilat ve siyaset dışındaki genç kardeşlerimizle bir araya gelmek, diyalog kurmak ve muhabbet etmek.

TÜM GENÇ KARDEŞLERİMİZİN FİKİRLERİNE İHTİYACIMIZ VAR

Çünkü şehrimizde dinamik sosyal ve yenilikçi kaliteli fikirlere sahip gençler var. Onlarla bir araya gelmenin bize ciddi anlamda keyif verdiğini ve değer kattığını rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü biz şunun farkındayız siyaset hayatın tamamı demek değildir. Bu yüzden şehrimizde yaşayan görüşü ne olursa olsun tüm genç kardeşlerimizle irtibat kurup istişare etmeli onların öneri görüş ve eleştirilerini dinlemeliyiz. İnsanlarla sağlıklı iletişimin en doğru yolu diyalog ve samimi muhabbettir. Buna gençler olarak çok ihtiyacımız var. Tüm genç kardeşlerimizi sadece ‘sana bir sürprizim var!’ standımıza değil bütün faaliyetlerimize bekliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Onikişubat gençlik kolları teşkilatı olarak şehrimiz ve gençlik için farklı sosyal projeler ortaya koymaya devam edeceğiz. Son olarak bizden desteğini esirgemeyen milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal, büyükşehir ve Onikişubat belediye başkanlarımıza, ilçe başkanımıza, katkı sunan esnaflarımıza ve özel olarak benle omuz omuza bu yolda yürüyen teşkilat mensubu yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”