Tecrübeli ve başarılarla dolu bir geçmiş ile Onikişubat Belediye Başkanlığı yapan Hanefi Mahçiçek, 31 Mart seçimlerine Ak Parti’den yeniden aday gösterildi.

Başarılı siyasi geçmişe sahip olan Kahramanmaraş siyasetinin tecrübeli ismi Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek belediyecilikte Kahramanmaraş’ta taraflı tarafsız herkesin örnek gösterdiği bir siyaset adamı oldu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek yeni kurulan Onikişubat Belediye Başkanlığı görevinde sayısız başarıya imza attı. Mahçiçek ilçenin alt ve üst yapı sorunlarını, belediyeciliğin vermiş olduğu tecrübe ile yerinde tespit ederek ortadan kaldırdı. Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltti.

Mahçiçek 5 yıllık hizmet sürecinde onikişubat ilçesine 90 yılda yapılamayan hizmeti yaparak, model ve modern belediyecilik anlayışı ile üstün başarı sağladı. Ülkelerin kalkınmasına, gelişimine ve değişimine katkı sağlayan EXPO’yu Kahramanmaraş’a kazandırarak 2023 EXPO için büyük adım attı.

Bunların yanı, sıcak kanlılığı, güler yüzüyle vatandaşların takdiri toplayan Mahçiçek, 31 Mart seçimlerinde de partisinin birinci tercihi oldu ve yeni dönem için aday gösterildi. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Mahçiçek’in adaylığını açıkladığı sırada salonda gurur, heyecan ve coşku vardı.