İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Yasin Akgül ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ilçemizde başarılı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Vali Coşkun ayrıca, Kaymakam Yasin Akgül’den ilçenin ekonomik yapısı, eğitim, sağlık ve asayiş hizmetleri, tarımsal faaliyetler, tarihi ve kültürel varlıkları hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Nurhak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, Başkan İlhami Bozan ile bir süre görüşerek Belediye hizmetleri ile ilgili bilgilendirildi.

Kültür Merkezi’nde Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve Vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Vali Coşkun, burada yaptığı açıklamada; İlçemize daha iyi hizmetler sunulması ve kamu yatırımlarının aksatılmaması noktasında birlikte gayret göstereceklerini belirtti.

Belediye ziyaretinin ardından Nurhaklı hemşehrilerimizle selamlaşıp bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, esnaflarımızı da ziyaret ederek maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Vali Coşkun, Kaymakam Yasin Akgül ve Belediye Başkanı İlhami Bozan ile birlikte Valiliğimiz ve Nurhak Belediyesinin katkılarıyla yapılan Park’ın açılışını gerçekleştirdi.