5 MHP, 7 Cumhuriyet Halk Partisinin belediye meclis üyelerinin yer aldığı mecliste 10 maddelik gündem görüşülerek karara bağlandı.

31 Mart Yerel seçimlerinde belediye meclisi üyesi seçilenlere görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanımız İlhami Bozan “Artık seçimler bitti, seçimler sonucu meclis üyesi seçilen bütün arkadaşları kutluyorum. Bundan sonra tek amacımız var Nurhak’a en iyi hizmeti sunmaktır. Bu gün meclis üyelerimiz arasında görev dağılımını yaptık. Umarım başarılı bir meclisimiz olur” dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinde Nurhak’ lıların bu bayrak yarışında görevi kendilerine verdiğini ifade eden Başkanımız Bozan, “Halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Ne söz vermişsek yapacağız. Artık parti rozetlerimizi çıkartıp, çok çalışma vaktidir. Bu gün ilk meclisimizi topladığımız Nurhak Belediyesinin yeni meclisi tüm Nurhak’ a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkanımız İlhami BOZAN, belediye meclis toplantısı sonrası, bütün partilerin meclis üyeleri ile birlikte başkanlık makamında bir süre sohbet ettiler.