Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Nurhak ilçesinde gerçekleştirdiği iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Nurhak Kaymakamı Osman Demir,  Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, İlçe Başkanı Baki Kurt, Nurhak ilçe müftüsü Mehmet Koç ile daire amirleri ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Nurhak Belediye binası önündeki meydanda gerçekleştirilen iftar programında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, masaları tek tek dolaşarak, vatandaşları selamladı.
İftar yemeğinin ardından,  konuşan Ak Parti Nurhak İlçe Başkanı Baki Kurt, Ramazan ayının  bolluk ve bereket ayı olduğunu belirtti. Birliğin ve beraberliğin Ramazan ayında yağmur gibi yağdığı belirten Kurt iftarı veren Büyükşehir belediyesine teşekkür etti.
Belediye Başkanı Ahmet Akkuş Nurhak ilçesinin gökkuşağı renklerinin yaşandığı bir yer olarak tanımlayarak Nurhak ilçesine sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Yeryüzünde başka Nurhak olmadığını belirten Akkuş “Gökkuşağının hangi rengini alırsanız alın  Gökkuşağı olmaz. Bizler bir birimize öyle kenetlenmeliyiz ki bütün Ortadoğu bize gıpta ile baksın” dedi.

Nurhak’ta İftar veren Büyükşehir belediye başkanına teşekkür eden Belediye Başkanı Akkuş, Nurhak’a yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç'a teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, iftar davetlerine katılan Nurhak halkına teşekkür ederek: “Hiç dert etmeyin, gecemizi gündüzümüze katıp, milletvekillerimizle, hükümetimizle, cumhurbaşkanımızla,  Belediyemizle, teşkilatlarımızla, birlikte omuz omuza gayret etmenin çabası içerisindeyiz.  Nurhak bizim için çok önemli. Nurhak ilçemizin güzel insanları, her şeyin en iyisine layık. Biz göreve geldiğimizde, Büyükşehirde olması gereken her şeyin Nurhak’ta olacağını söyledik. Hamdolsun bunun gayreti içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapı, üst yapı başta olmak üzere, her alanda yoğun gayret içerisindeyiz. Nurhak’ın güzel insanlarına layık olmaya çalışacağız” dedi.

 Kahramanmaraş Büyükşehir olarak Nurhak’ta yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Erkoç “ Bu gün belediye başkanımızla ilçeyi gezdik. Nurhak’ta alt yapı yapıyoruz. Nurhak’ın bütün kanalizasyonun tamamı değişiyor. Kahramanmaraş’ta bütün şebekesi değişen tek ilçe Nurhak ilçesi. Nurhak ilçesine spor alanları yapılacak, Tatlar Kullar mahallelerinin yolları yapıma devam ediyor. Sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Tatlar merkezdeki suyun alanı mesire alanı yapmayı planlıyoruz” dedi.