İbrahim Tatlıses, adına şarkı yazdığı rol arkadaşı Hülya Avşar'ın daveti üzerine Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde buluştu. Kimyaları uyuşan ve bir dönem ekranların romantik çifti olan İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar yemek yedi ve eski günleri yad etti.

"MAVİ MAVİM"

Avşar'ın daveti üzerine Ayvalık'a geldiğini ifade eden Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün Hülya Hanım'la çok güzel bir gün geçirdik. Davet etti, atladım gittim Ayvalık'a, birde tekir yedirdi bana sormayın gitsin... Lezzet bahane, Hülya'nın muhabbeti şahane... Bilen bilir Hülya Hanım'ın güzelliği bir yana; neşesi de bir başkadır. Eski günlere gittik, anıları yad ettik. MAVİ MAVİM; misafirperverliğin ve kadim dostluğun için teşekkür ederim. İyi ki varsın" diyerek duygusal bir paylaşım yaptı.

"HAYATTA ESKİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR"

Yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'i eskisi gibi sağlıklı ve enerjili görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avşar ise, "Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. İbrahim bey bizi onurlandırdı. İbrahim bey bizim her zaman başımızın tacıdır." diye konuştu. Avşar, İbrahim Tatlıses'in "Eski filmlerimizden bahsediyor ve anılarımızı yad ediyoruz" ifadesiyle ilgili "Hayatta eski diye bir şey yoktur. Tarih tekerrürden ibarettir." dedi.