İBRAHİM TATLISES

İBRAHİM TATLISES

İbrahim Tatlıses, 1987 yılında İzmir'de film yaparken, filmin bazı sahnelerini, İzmir Fuarı içinde çekmeye çalıştı. Çekim için herhangi bir giriş izni alınmadığını belirten ve çekim ekibini fuara sokmayan bir Polis memuru ile tartışan Tatlıses; emniyet görevlilerine hakaret etmek suçundan tutuklanıp, Buca Cezaevi'ne gönderildi ve orada 16 gün hapis yattı.

2

SERDAR ORTAÇ

SERDAR ORTAÇ

O dönem, henüz şöhretinin ilk basamaklarında olan Serdar Ortaç 1999 yılında, askerlik yapmamak için evrakta sahtecilik yaptı ve tutukluluğu Mamak Askeri Cezaevi'nde yaklaşık 2 ay sürdü.

HALUK LEVENT

HALUK LEVENT

1997 yılında on yıl öncesine ait olan 3 milyon liralık karşılıksız çek nedeniyle tutuklanan Haluk Levent; sırasıyla Adana E Tipi Cezaevi ve Metris Cezaevi'nde olmak üzere tam 9 ay 15 gün hapis yattı.

BÜLENT ERSOY

BÜLENT ERSOY

Bülent Ersoy, 1980 yılında evine giren hakime hakaret etmekten suçundan yargılanıp, 45 gün İzmir Buca Cezaevi'nde kaldı. Diva, sonralarda Kuşadası'nda bir gazeteciye saldırıp fotoğraf makinesini kırma suçundan Söke Cezaevi'ndeki kadınlar koğuşunda da 2 ay hapis yattı.
 

EBRU ŞALLI

EBRU ŞALLI

Ebru Şallı 90'ların sonunda uyuşturucu kullanımı iddiasıyla gözaltına alındı fakat tutukluluğu çok uzun sürmedi. Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevinde yalnızca 15 gün kaldı.

SELDA BAĞCAN

SELDA BAĞCAN

Selda Bağcan, şarkıları sebebiyle 1981 ve 1984'te olmak üzere 3 yıl arayla iki kere hapis yattı.

DOĞUŞ

DOĞUŞ

Son dönemlerde geçmişine dair bulunduğu itiraflarla adından söz ettiren Doğuş, 'ırza geçmek' suçundan 1993 yılında 1 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Doğuş'un, Bayrampaşa Cezaevi'nde 4 ay süren cezası, tecavüz ettiği söylenen Pınar Cankır ile evlenmesiyle sona erdi.

GÖKHAN ÖZEN

GÖKHAN ÖZEN

Mehmet Gülsüm isimli kuaförün kaçırılması ve dövülmesi olayına karıştığı için 2 ay cezaevinde kalan Gökhan Özen, şikayetin geri alınması üzerine tahliye edildi. Ancak sonralarda mahkeme, suça teşvik eden ismin Gökhan Özen olduğunu ve suçun işlenmesi için Gökhan Özen'in kendi arabasını verdiğini söyleyerek; Özen'i, 2 yıl hapis cezasına çarptırsa da tahrik ve iyi hal indirimi uygulanarak, ceza 10 aya düşürüldü.

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

Deniz Seki, 24 Şubat'ta uyuşturucu kullanmak ve kullanıcılara temin etmek suçundan, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderildi.

TUĞBA ÖZAY

TUĞBA ÖZAY

Tuğba Özay; sevgilisi Akın Büyükoğlu'nu vurması için Abdülcabbar Kibaroğlu'nu azmettirdiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Tuğba Özay'ın tutukluluğu Üsküdar'daki Paşakapısı Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'nda geçti.