Survivor adalarında gerilim gün geçtikçe artıyor. Adaya veda eden isimler Marcus, Gamze ve Gizem olmuştu. Artık yarışmacıların ve seyircilerin gözü bu akşamki elemede. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, elenmek üzere bir isim çıkarttı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan bir kişi ve takımdaki performans birincisi bir isim daha söylerek toplam 3 kişi elenmek üzere potaya çıkarıyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu oynanan oyunlar sonucunda All Star takımı kazandı. Gönüllüler takımından Ramazan, Cumali, Birsen ve Gizem potaya girmiş, elenen isim Gizem olmuştu. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler yine oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda en çok ismi çıkarak potaya ilk giren isim İpek oldu. İkinci adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Cumali söyledi. Cumali'nin elenmesi için verdiği isim ise ise Melih oldu. Anıl Berk Baki ise, elenmesi için Emre'nin ismini verdi. Bu durumda İpek, Melih ve Emre'den biri bu hafta adaya veda edecek isim olacak.

HAFTANIN EN İYİ PERFORMANSLARI

Survivor'da haftanın en iyi performans gösteren yarışmacıları da belli oldu. Erkeklerde Ümit Karan ve Turabi en iyi performansa sahip yarışmacılar olurken kadınlar da ise Sema ve Nagihan oldu.

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da halkın kullandığı oylar sonucu geçtiğimiz hafta gönüllüler takımına katılan Emre adaya veda eden isim oldu.