Neslican Tay, bacağındaki tümör nedeniyle 2018 yılında bacağını kaybetmiş, 3 kez kanseri yenmiş ve 4. kez kansere yakalanmıştı. Kanserle olan mücadelesini her daim güler yüzle karşılayarak herkese örnek olan Neslican Tay, yoğun bakıma kaldırıldı. Umut dolu paylaşımlarıyla fenomen olan Tay için Twitter'da da yardım kampanyası başlatıldı.

DÖRDÜNCÜ KEZ KANSERE YAKALANDI

7 Eylül'de yaptığı paylaşımda 4'üncü kez kansere yakalandığını duyuran Neslican Tay, "Çok teşekkür ederim. 3 kere yendim 4'te yolda ben de kendime ve iyileşeceğime çok inanıyorum. İyi ki varsınız videoyu buradan benim yerime paylaşıp güzel dileklerini esirgemeyen herkes!" demişti.

Cüneyt Şentürk, Rumeli ve Balkan müziğinin en genç kültür elçisi seçildi! Cüneyt Şentürk, Rumeli ve Balkan müziğinin en genç kültür elçisi seçildi!

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Neslican Tay için sosyal medyada da yardım kampanyası başlatıldı. Tay için hastaneden yapılan açıklamada"Neslican Tay için değerli hocalarımız ve ekip arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. İnşallah Neslican bir kez daha ne kadar güçlü olduğunu bizlere gösterecek" denildi.

ÜNLÜ İSİMLER SESSİZ KALMADI

Kanserle olan mücadelesiyle binlerce kişiye örnek olan Neslican Tay için binlerce insan tek yürek oldu. Fenomenler ve ünlü isimler başta olmak üzere birçok kişi Neslican Tay için destek mesajları atarak yardım çağrısında bulundu.  Haluk Levent ve Gonca Vuslateri başta olmak üzere pek çok isimden destek mesajı geldi.

Editör: TE Bilişim