Pubg Mobile’ın YouTube’da haftalık olarak yayınlanacak yarışma programı “PUBG MOBILE AŞK ve SAVAŞ” sürpriz konukları ve heyecan dolu karşılaşmalarıyla 18 Haziran Cuma günü başlıyor! Şampiyonu takım arkadaşıyla arasındaki uyumun belirleyeceği Aşk ve Savaş’ta çiftler arasında yeni aşklar da doğabilir, çatışmalar da çıkabilir!

Aksiyon, Heyecan, Eğlence ve Aşk

Başvurular arasından seçilen 8 kadın 8 erkekten oluşan 16 yarışmacının, 6 hafta boyunca aynı evi paylaşacağı yarışmada, katılımcılar 1 kadın 1 erkek olmak üzere çiftlere ayrılacak. 8 takım; Pubg Mobile karşılaşmalarının yanı sıra her bölümde gerçekleşecek fiziksel oyunlarda  mücadele ederken, en yüksek puanı toplamaya çalışacak.

Kısmetse Olur Yaren'in takma poposu düştü Kısmetse Olur Yaren'in takma poposu düştü

Ali Biçim, Mesut Süre ve Sürpriz Konuklar

Yarışmanın sunuculuğunu “eski late night show” sahibi Ali Biçim üstlenirken, daimi jüri koltuğunda eğlenceli sohbetiyle Mesut Süre yer alacak. Her bölümde, o bölümün konseptine uygun sürpriz konuklar yarışmanın heyecanına eşlik ederken, aynı zamanda katıldıkları bölümde jüri koltuğunda Mesut Süre’ye eşlik edecekler. Müziğin kalbi de Aşk ve Savaş sahnesinde konserlerle atacak ve kıyasıya rekabet çılgın eğlencelerle taçlanacak.

İlk Konuklar Aleyna Tilki ve Egoist Pati

Aleyna Tilki ve Egoist Pati’nin katılımıyla ilk bölümü 18 Haziran Cuma günü saat 20:00’da Pubg Mobile Türkiye Youtube Kanalı’ndan yayınlanacak program, sürpriz konukları ve zorlu karşılaşmalarıyla hem Pubg Mobile severlerin hem de eğlenmek isteyenlerin yaz günlerine keyif katacak.

Editör: TE Bilişim