2006 yılında ilk yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri oldu. Birçok usta ismin yanı sıra genç oyuncularında kadrosunda olduğu dizinin en dikkat çeken isimlerinden biri de Zeliş rolüyle tanıdığımız genç oyuncu Yüsra Geyik.

Instagram'da bambaşka biri

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken dizinin Zeliş'i, Yüsra Geyik, Instagram pozları ile takipçilerinin başını döndürüyor.

208 bin takipçisi var!

29 yaşındaki başarılı oyuncunun dekolteli pozlarına ise yorum yağıyor. Instagram'da 208 bin takipçisi bulunan Zeliş'i, dizideki babası Hüsnü Çoban'a şikayet edenler bile var.

Yüsra Geyik kimdir?

Peki Arka Sokaklar dizisi ile yıldızı parlayan Yüsra Geyik kaç yaşında, aslen nereli, daha önce hangi dizilerde oynadı birlikte bakalım...

Yüsra Geyik, 1990 yılında Samsun'da dünyaya geldi. İlkokula başlamasından 1 sene sonra ailesiyle İstanbul'a yerleşti. İlkokuldayken tiyatroya ilgi duydu ve bu alanda kendisini geliştirdi.

Ekranlara Hayat Bilgisi ve Yabancı Damat dizilerinde aldığı küçük rollerle merhaba dedi. 2005 yılında Yumurcak TV'de sunuculuk yaptı.

Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi alan genç oyuncu Yüsra Geyik, 14 yaşındayken oyunculuk ajansına kaydoldu.

2003-2006 yılları arasında Yabancı Damat dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, asıl tanınırlığını Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. Genç oyuncu, Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha (Zeliş) Çoban'ı oynuyor.

13 senedir Arka Sokaklar'ın kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, diziye başladığında ise 16 yaşındaydı.