Açılış konuşmasını yapan Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali ECERKALE, konuşmasında; “Mihenk taşı öğrenci buluşmalarının süreklilik arz edeceğini, geleneksel hale gelecek bu buluşmalar ile üniversite sınavlarını kazanarak özgeçmişlerine başarılarını yazan  gençlerin “özgeleceklerine” yardımcı olmaya çalıştıklarını, değerli konuklarının gençlere tecrübelerini aktaracaklarını, bu şekilde onların geleceklerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini” vurguladı.

Genç Kahramanmaraşlılar Platformu Eğitim-Kültür Komisyonu Başkanı Serkan DOĞAN yaptığı konuşmasında; “Gençlerin kendileri için önemli olduğunu ve faaliyetlerinin artarak devam edeceğini” aktardı.

Ardından bir Kahramanmaraş değeri olan Yaşar TÜRKKORUR, Kahramanmaraş milli mücadelesinden bahsederek gençlerle sohbet etti. Katılımcıların merak ettiklerini cevapladı ve tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Üniversiteli gençlerden oluşan katılımcılar, hem Genç Kahramanmaraşlılar Platformunun birçok değerli üyesi ile hem değerli büyüğümüz Yaşar TÜRKKORUR ile bir araya gelmekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplantının başından sonuna kadar ilgili yaklaşımlarını kaybetmeyen gençler, organizasyon sonunda Genç Kahramanmaraşlılar Platformunun kurucular kurulu üyeleri ve Yaşar TÜRKKORUR ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Editör: TE Bilişim