İzmit Belediyesi’nde gelenek haline gelen toplu doğum günü kutlamalarında son olarak 287 personelin doğum günü kutlandı.

İzmit Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin birbirleri arasındaki iletişimi ve arkadaşlığı arttırmak amacıyla yapılan etkinliklerden biri olan toplu doğum günü kutlamaları devam ediyor. Son olarak Ocak ve Şubat ayında doğan personel için pasta kesildi. Belediyenin Biriz ekibince organize edilen toplu doğum günü kutlamasına Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut’ta katılarak, personelin doğum gününü kutladı.

Belediyenin çeşitli müdürlüklerinde görevli 287 kişinin doğum gününün kutlandığı etkinlikte konuşan Başkan Vekili Bulut, “Biz bir aileyiz. Ailelerde mutluluklar çoğalır, üzüntüler de paylaşıldıkça azalır. Burada bir mutluluğu paylaşmak üzere toplandık. Her ne kadar yaşlanıyor gibi gözükse de bu sağlıklı olduğumuza ve yaşadığımızı gösterir. Önemli olan sağlıklı, birlikte beraberlik içerisinde mutlu bir şekilde yaşlanmaktır. İzmit Belediyesinde aile sıcaklığında çalışıyoruz. Mutlu günlerimizde de bir arada olup mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Her birinize sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat diliyorum. Allah nice sağlıklı yaşlara ulaşmayı nasip etsin” dedi.
Editör: TE Bilişim