ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ana sponsorluğu ile adından söz ettiren Portal Çelik Kapı, üstün üretim teknolojisi ve yenilikçi ürünleriyle 2019 yılı Temmuz ayında düzenlenen Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’nde ‘Yılın Çelik Kapı Markası’ ödülünü aldı.

Genç iş insanı hemşehrimiz Hacı Söyler’i sektördeki başarıları ve yaptığı ihracat ile ülke ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı tebrik eden Başkan Aydın, Söyler’in başarılarının devamını temenni etti. Başkan Aydın, ayrıca sıcak ve samimi ev sahipliği için Söyler’e teşekkür etti.

Herkesin uykuda yakalandığı deprem Kahramanmaraş'ı da salladı! Herkesin uykuda yakalandığı deprem Kahramanmaraş'ı da salladı!

Başkan Aydın’ın ziyaretinden mutlu olduğunu ve misafir etmekten onur duyduğunu ifade eden Portal Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Söyler, üretim, pazarlama ve ihracat çalışmaları hakkında Başkan Aydın’a bilgiler verdi.

Ziyarette, Kayseri Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Mehmet Topal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Aydın’a eşlik ettiler.

Editör: TE Bilişim