24 Haziran’ın bir milat olduğunu belirten Dora, bugünden itibaren partisi ve davası adına hiçbir makam gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisinin Kahramanmaraş’taki Asenası Zuhal Karakoç Dora hemşerilerine teşekkür etti. MHP Kahramanmaraş İl Binasında İl Başkanı Ertuğrul Doğan ile basın karşısına çıkan Karakoç Dora bu sonucun kendisi için bir son değil bir ilkin başlangıcı olduğunu söyledi.

Yaptığı çalışmalarla kısa sürede halka kendini kabullendiren, donanımıyla dikkat çekerek vatandaşın gönlünde taht kuran Zuhal Karakoç Dora, seçim çalışmalarında iletişim kurduğu vatandaşlardan aldığı sözü bu kez kendi teşkilatına verdi. Karakoç Dora; “Bugün benim için bir son ve bir sonuç değil, bir ilk ve bir başlangıçtır. Dün akşam sonuçları aldık ve Elhamdülillah dedik. Bu sabah besmele çektik ve yeniden başladık. Buradan size söz veriyorum;  Partinin göstereceği her kademede her makam ve mevkide hiç bir şekilde makam mevki kaygısı gütmeksizin davama hizmete vatana borç olarak yaşamaya devam edeceğime emin olabilirsiniz.  Bu sonular, 24 Haziran sonrasında ortaya çıkan Ülkemizin kuruluşunun 100’üncü yılına emin adımlarla yürüyen ülkemiz için inşallah güzel bir başlangıç halisane bir besmele olmuştur.  Partimiz tüm entrika ve desiselere rağmen muazzamlarımızla birlikte büyük ve anlamlı bir sürpriz yapmıştır.” Dedi.

TÜM COĞRAFYADA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI

24 Haziran seçimlerinde 81 milyon vatandaşın 81 ilde Türk’ün adının olduğu tüm yerlerde destansı bir demokrasi şöleni yaşattığını dile getiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora; “Şehrimiz Kahramanmaraş dâhil olmak üzere tüm ülke saltanatında birkaç olay dışında sükûnetle ve bir o kadar da olgunlukla bir seçim geçirdik. Yüzde 87 oranla katılım gerçekleştirdiğimiz bu seçim halkımızın, ülkemizin geleceği adına yaşadığımız hassasiyet, ciddiyet  ve bilinç açısından da saygın ve bir o kadar da manidardır. Küllerinden yeniden doğan Türk’ün asaleti ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği kulvara tekrar giren, tarihte 16 devlet kuran şanlı Türk Milleti’nin tarihten devşirdiği ve tüm zerresi ile hak ettiği saygınlığa tekrar azim eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletiyle bir ve beraber kutlu besmele ile yeniden bir şahlanış ve lider ülke olma yolundadır.  25 Hazirandan yani bu günden bakıldığında 24 Haziran bir seçim günü olmanın ötesinde bir miladın da tarihidir. Cumhur dahilive harici bedhahlarına karşı, terör ve yandaşlarına karşı şahsi hesapları için vatanın tüm mahremini ifşa etmekten imtina etmeyen vatan hainlerine karşı sahte kurtarıcı ve liderlere karşı Cumhur İttifakı ile dur demiştir. Cumhur İttifakı bu günden itibaren bir birlikteliğin adı olduğu gibi bir tarihin de adıdır.” Dedi.

24 Haziran’da şanlı bir tarih yazıldığını, 24 Haziran seçimlerinin sonucuna göre de yazılan bu tarihin kalemini Liderleri Devlet Bahçeli’nin kâğıdını da Yüce Türk Milletinin feraseti ve basireti sayesinde küçük hesaplara düşmeyerek verildiğini dile getiren Karakoç Dora şöyle konuştu; “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığında ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin Devlet adamlığında Adalet ve Kalkınma Partisi müntesipleriyle birlikte vatan aşkı ile yanıp tutuşan ülke sevdalısı ve millet sevdalısı, bayrak sevdalısı olan ülkücüler olarak yaşadığımız bu tarih,  bir özgürlük ve izzetinde adı da olmuştur.   MHP İl Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğanın öncülüğünde tüm il ilçe  belde teşkilatları köy ve mahalle temsilciliklerimiz ve ülkücü davaya gönül vermiş müntesiplerimizle birlikte  ocaklarımız ile kadın kollarımız ile  teşkilatlarımıza mensup olsun olmasın tüm gönüldaşlarımızla birlikte  saygın bir imtihan, onurlu bir duruş, özverili bir çaba içinde olduğumuz  kanaatindeyim. Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi ailesi bu süreçte canla başla mücadele vermiş ve ülkücü davaya fedakârca sahip çıkmış, sancağımızı onurlu bir şekilde taşımıştır çok şükür. Siyaset bir hizmet etme amacıdır.

GÖREVE TALİP OLMAK YERİNE DAVAMA HİZMET ETME AZMİNDE OLDUM

Kahramanmaraş’ın evladı olarak bu süreçte bir koltuğa talip olmanın ötesinde, Partime ve davama sonucu ne olursa olsun hizmet etme azminde oldum. Sonuçlar tüm hemşerilerimizin ortak aklının mahsulüdür.  Milletimizden gelen başımızın üzerinde taç, bedenimizin kayıtsız şartsız ram olduğu bir emirdir. Sonuçların başta ülkücü camiamız olmak üzere şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün benim için bir son ve bir sonuç değil, bir ilk ve bir başlangıçtır. Dün akşam sonuçları aldık ve Elhamdülillah dedik. Bu sabah besmele çektik ve yeniden başladık. Partinin göstereceği her kademede her makam ve mevkide hiç bir şekilde makam mevki kaygısı gütmeksizin davama hizmete vatana borç olarak yaşamaya devam edeceğime emin olabilirsiniz. Ben sizlere söz veriyorum.  24 Haziran sonrasında ortaya çıkan 100’üncü yılına emin adımlarla yürüyen ülkemiz için inşallah güzel bir başlangıç halisane bir  besmele olmuştur.  Partimiz tüm entrika ve desiselere rağmen bizce olağan olmakla birlikte muazzamlarımızla birlikte büyük ve anlamlı bir sürpriz yapmıştır. Meclisteki milletvekillerimizle birlikte tüm ülke için bir belde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Mutluyuz engelleyemediler, Gururluyuz tökezletemediler, azimliyiz çünkü sendelemedik, kenetlendik ve bu sonucu oluşturduk. İnşallah Ülkücü Hareket siyaset bürokrasi, yerli ve milli ekonomi, kutlu mücadeleler vermeye devam edecektir.

Türk milletinin kutlu iradesi sandıkta tecelli etmiştir

 Liderimizin de dediği gibi; bugün Cumhur ittifakının zaferini gururla, onurla, mustarip bir vicdanla idrak ettik ve edeceğiz. Çok şükür Türk milletinin kutlu iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Türk milleti Türk gibi davranmış vatanın ikbalini tüm hesapların üzerinde tutarak bu sonucu üretmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi ülke siyasetinin mihenk taşıdır, bir kez daha bunu gördük ve idrak ettik. Biz ülkücüler hep birlikte bu ülkenin hem sahibi hem hadime olmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi daim ve kaim etsin.  Hem sizlere hem de başta il başkanım olmak üzere, kadın kolları başkanımız, ocak başkanımız, ilçe başkanlarımız, teşkilatımızın tüm üyeleri her bir ferdi, benimle birlikte her gün gece gündüz demeden of bile demeden, tek bir vatandaşa fazladan ulaşabilmek için, çoluğunu çocuğu evde bırakıp onların rızkını bu uğurda gözünü kırpmadan feda ederek, gece gündüz bizlerle yol yürüyen ülkücü davayı ve vatanımıza milletimize hizmet etmek için gözünü kırpmadan mücadele eden herkesi de ben alkışlıyorum.  Yürekten teşekkür ediyorum haklarını helal etsinler. “

TÜM ALGI OPERASYONCULARIN OYUNU BOŞA ÇIKTI

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan da Türkiye’nin bundan sonra yeni bir sistemle yönetileceğini söyledi.  Cumhur İttifakı Millet Aklı sloganı ile yola çıktık ve Cumhur İttifakının mimarı Devlet Bey’imizdi, bu seçimlerde Cumhur İttifakı zaferle çıkmıştır’ diyen MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Doğan seçimlerin başından beri Milliyetçi Hareket Partisi’ni bitirme projeleri, Milliyetçi Hareket Partisini bitirmeye yönelik algıların hepsinin boşa çıktığını ifade etti.

Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Türk milliyetçilerimce, ülkücü kardeşlerim davasına ve Devlet Bey’imize sahip çıkmışlardır. Ülkücüler verdiği sözde durarak bütün sandıklarda oylarını partisine ve Cumhurbaşkanlığında ise Sayın Recep Tayip Erdoğan’a vermişlerdir.  Adaletle Kalkınma Parti’si şuan itibarı ile yüzde 42,7, Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 11,2 oy almıştır. Bunu topladığımızda yüzde 53 ediyor. Tayyip beyin aldığı oy ise yüzde 52,5’dir yarın birileri demesin ki Ülkücüler Cumhurbaşkanına oy vermedi diye kimse söyleyemez. Matematik bilen az da siyaseti bilen baktığında Devlet Bey’imizin Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkede zafere ulaşmıştır. Bundan dolayı da öncelikle dava arkadaşlarıma ve adaylarıma aday adaylarıma özellikle de Zuhal Bacıma kısa zamanda teşkilatlarımızın gönlünde taht kurmuştur. Kahramanmaraş bir kızı olarak bağrına basmıştır. Bu sonucun il olarak oy oranında artışımız vardır. Bir Kasım seçimleri itibarıyla da 30 bin küsur oyumuz artmıştır ama ben bunu yine de 5 aydır adaylarımızın ve aday adaylarımızın sahada olması itibarıyla yine de Zuhal hanımı Meclise götüremedik ama o bizim her zaman milletvekilimizdir. Kendisine Teşekkür ediyorum.” HABER: ÖMER FARUK SALMAN