Yedikuyular Kayak Merkezi'nde düzenlenen festivale; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile vatandaşlar katıldı.

Festivalde konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi’nin artık insanların buluşma noktası haline geldiğini söyledi.  Erkoç, "Yaklaşık 15 milyon insanımızın sosyal donatısı haline gelen Yedikuyular, Türk turizmine çok önemli katkılarda bulunmakta. Artık tüm Türkiye’mizden hatta yurt dışından bile misafirlerimizi Yedikuyular’da ağırlamaya başladık. Kahramanmaraş artık turizmden fazlasıyla pay almakta. Türkiye’mizin çeşitli illerinden on binlerce insan Yedikuyular Kayak Merkezi’mizi ziyaret etmekte. Bu da Kahramanmaraş’ta bir ekonomik zenginlik oluşturmakta. Bundan dolayı ben emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, bu festivalin düzenlenmesinde başka Esnaf Odaları Başkanımız Ahmet Kuybu olmak üzere tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ile Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Uyduran ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu'nun da konuşma yaptığı festivalde davetlilere yumurtalı ve sade irişkitin yanında Maraş paçası ikram edildi.

Editör: TE Bilişim