Şiirin yadsınamaz büyüsüne kayıtsız kalamasa da, öykü dalını edebiyatta kendisi yol edinen Vedat Ali Kızıltepe’nin ilk kitabı olan “Bak Düşeceksin - Hayatın İçinden öyküler”, 2012 yılında okurlarının karşına çıkmıştı. 2015 yılında Gordios Yayınlarından “Tek Kişilik Ranza” 2016 Yılında tüm şiirlerini topladığı “Hani Sen Nasılsın Diye Sormuyorsun Ya” isimli şiir kitabı yayımlandı.

Yediveren yayınlarından çıkan ve bugünlerde okurları ile buluşan “Kırk Yılın Hikayesi” kitabı yaklaşık iki yıllık bir çalışmanın ürünü. Kitap, 1975 yılından 2019 yılına kadar Türkiye nezdinde yaşanan ekonomik, politik ve siyasi olayları kişi bandında öyküler halinde anlatıyor. Yine Yediveren Yayınlarından çıkan “Bazen Deli Olmak Lazım” isimli öykü kitabı birbirinden ilginç ironik hikayeler barındırmakta.

Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak

Özellikle öykü dalında yerel ve ulusal anlamda edebiyat çevresinde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Vedat Ali Kızıltepe Manşet gazetesinde köşe yazıları yazmakta olup, Yeni Vesselam Dergisi Genel yayın yönetmenliği yapmaktadır.

yazarın kitaplarına aşağıdaki linklerden ulaşmaları mümkün.

https://www.idefix.com › Yazar › vedat-ali-kiziltepe

https://www.dr.com.tr › Yazar › vedat-ali-kiziltepe

https://www.kitapyurdu.com › yazar › vedat-ali-kiziltepe

Ayrıca Şair Yazar Vedat Ali Kızıltepe, Kahramanmaraş’ta 17 Ekim -27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası 6. Kitap ve Kültür fuarında, Yediveren Yayınevi standında kitaplarını imzalayacak

20 Ekim Pazar günü saat 15.00-18.00 arasında düzenlenecek İmza Gününe tüm kitapseverler davetli.

Editör: TE Bilişim