CHP İl Başkanlığı Kongresi için yoğun bir mesai harcayan Ateş, 11 ilçede görüştüğü partililer ve delegelerin büyük destek verdiğini belirterek CHP’de değişim zamanının geldiğini belirtti.

Ateş, “Artık il kongremiz ile ilgili çalışmaların sonuna geldik. Yarın Pazar günü saat 11.00’da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde il kongremizi yapacağız. İl kongresi çalışmalarımızı artık tamamlamak üzereyiz. Kongre delegasyonlarına ve üyelerimize mümkün olduğunca çok ulaşmaya çalıştık. Birebir insanlarla görüştük. Görüşmeye de devam ediyoruz. 11 ilçede 4 kez, 5 kez ilçelerimizi turladık. Vatandaşlarımızla, partililerimizle ve delegelerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın, delegelerimizin büyük bir çoğunluğunda değişim ile ilgili bir istek var” dedi.

KAHRAMANMARAŞLILAR DAHA FARKLI BİR İL BAŞKANI GÖRECEKLER!”

Bugüne kadar görev yapan partililere teşekkür eden Ünal Ateş, şunları söyledi: “İnşallah o arkadaşlarımızdan yarın hizmet yarışı bayrağını devraldığımızda; Pazartesi gününden itibaren Kahramanmaraşlı hemşerilerim daha farklı bir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı görecekler. Halkın içinde olan, daha fazla koşturan bütün sorunların üzerine giden, iktidarın karşısında dik duran, diklenmeyen, diyalogla ve sorunların çözümüyle ilgili önerileriyle iktidarı ikna eden bir il başkanı göreceksiniz. Bir ayağımız sürekli ilçelerde olacak. Bütün ilçelerimizde sürekli olarak gezeceğim. Köylerimizi gezeceğim. Beldelerimizi gezeceğim. Ve oraların sorunlarını yerinde görüp o sorunların hemen çözümü için ne gerekiyorsa o girişimleri başlatacağım.”

“KONGREMİZİ BAYRAM HAVASINA ÇEVİRELİM!”

Ekibiyle beraber hazırladığı 2020-2022 strateji eylem planını yarın kongrede açıklayacağını kaydeden Ateş, bu strateji planı çerçevesinde çalışarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni, Kahramanmaraş’ta bir adım daha öne götürmek için gücünün sonuna kadar Kahramanmaraş için çalışacağını dile getirdi. Ateş, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni çok seviyorum. Cumhuriyet Halk Partilileri çok seviyorum. Memleketim Kahramanmaraş’ı çok seviyorum. Tek amacım var: Memleketimde bir taşı, bir taşın üstüne koymak. Ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kahramanmaraş’ta hak ettiği noktaya taşımak. Bu vesileyle yarın tüm partililerimizi il kongremize davet ediyorum, desteklerini bekliyorum. Yarın il kongremizi gelin hep beraber bir bayram, şölen havasına çevirelim” şeklinde konuştu.