Bölgeye giderek vatandaşların sorunlarını dile getiren Ateş; “Şu anda bir ya da iki saat su verilebiliyor, tam bir rezillik yaşamıyor, ‘pandemi döneminde hijyen kurallarına dikkat edin’ diye her gün defalarca kez vatandaşı uyaranlar, akmayan su ile vatandaşın nasıl daha temiz olabileceğini çıkıp bize anlatsınlar.” dedi.

Ünal Ateş şunları ifade etti;

“Cumhuriyet Halk Partisi onikişubat ilçe teşkilatı olarak mahallelerimizde yaşanan sıkıntıları gündeme getirmeye devam ediyoruz. Daha önce defaten dile getirmemize rağmen maalesef Önsen mahallemizin çektiği su problemi ile ilgili ciddi bir adım atılmadığını görüyoruz.

Hafta sonu iktidar Partisi'nin Kahramanmaraş'ta yapılan il Kongresi'ne sayın Cumhurbaşkanı katılmış idi. Sayın Cumhurbaşkanı yaptığı konuşmada Kahramanmaraş'a yapılan barajlardan göletlerden bahsetti. Tebrik ederim, sanıyorum bilgi veren kişiler Sayın cumhurbaşkanına Kahramanmaraş'ın içme suyu probleminin çözüldüğünü Bununla ilgili bir sıkıntının olmadığını söylemişler ki; sayın Cumhurbaşkanı da içme suyu problemi üzerinde hiç durmadı.

Oysa sayın Cumhurbaşkanı o kongrede konuşurken Önsen Mahallesi'nde Sular akmıyordu ve geçen hafta içerisinde 5 gün boyunca Önsende sular kesik idi.

Şu anda bir ya da iki saat su verilebiliyor, tam bir rezillik yaşamıyor, pandemi döneminde hijyen kurallarına dikkat edin diye her gün defalarca kez vatandaşı uyaranlar akmayan su ile vatandaşın nasıl daha temiz olabileceğini çıkıp bize anlatsınlar.

Derdimiz her zaman söylüyorum Bağcı dövmek değil üzüm yemek O yüzden bizi idare edenlere bir kez daha sesleniyorum önsen ile ilgili bu su sıkıntısını lütfen çözünüz.

Dün, Önsen Mahallesi'ne gidip Vatandaş da görüştük. Vatandaş gerçekten çok büyük sıkıntı içerisinde bu mahallemizdeki şebekelerin yenilenme işine bir an önce başlamak gerekiyor ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasının Kapısına vatandaşa efendilik etmek yoktur hizmet etmek vardır yazmakla olmuyor.

Vatandaş gerçekten hizmet edilmesini istiyor. Bu vesile ile tüm hemşerilerime bir kez daha sevgiyle saygıyla selamlıyor her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.”