Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen ve Kahramanmaraş’ ta Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği tarafından organize edilen“Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması” Yazılı sınav ile yarışma sürecini tamamlıyor.

Güzel Ahlâk sahibi bir nesil yetiştirmek gayesi ile yola çıkılan “içindeki güzelliği paylaş” temalı UFKA YOLCULUK BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI, 7 den 70 e herkesin beğenisini topladı.

Bu yıl 7 incisi düzenlenen yarışmada ilk, orta ve lise ve Arapça 18 yaş altı kategorilerde yarışmacılar büyük ödüle ulaşmak için ter dökecekler.

17-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 1. Kademe Online sınavda 50 puan ve üzeri alan yarışmacılar tüm TÜRKİYE´de 17 MART PAZAR Günü saat 10:00 da yapılacak olan YAZILI Sınava girmeye hak kazanmış oldular.

Kahramanmaraş’ tan Yoğun Katılım

Tüm Türkiye’de aynı anda yapılacak olan Ufka Yolculuk Yazılı Sınavı Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde 120 binada, 546 sınıfta 11 bin 227 yarışmacının katılımı ile 17 MART PAZAR Günü saat 10:00 da gerçekleştirilecek. Yazılı sınav puanı 27 Mart Çarşamba saat 20.00’da açıklanacak.

Yarışmacılar www.ufkayolculuk.com adresi üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve Doğum Tarihleri ile sınav merkezlerini öğrenebilecekler.

Editör: TE Bilişim