TÜBİTAK 4007 kapsamında Piazza AVM’de devam eden “Geçmişten Geleceğe Bilim Köprüsü” şenliğimizin ikinci gününde ziyaretler devam ediyor. 20 farklı atölyede 54 etkileşimli etkinliğin bulunduğu şenliğimizi TÜBİTAK Başkanı Dr. Hasan Mandal da ziyaret etti.

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde TÜBİTAK, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve Piazza AVM iş birliği ile düzenlenen şenliğimizde öğrencilerimize bilimsel ve yaşamsal konularda çeşitli bilgiler verildi.

Ayrıca şenliğimizdeki projelerin danışmanlıklarını yürüten öğretmenlerimize sertifikaları verildi.

Programa katılım sağlayan TÜBİTAK Başkanı Dr. Hasan Mandal, stantları birer birer gezerek hem öğrencilerle sohbet etti hem de projelerle ilgili bilgiler aldı.

TÜBİTAK Başkanı Dr. Hasan Mandal, projelerde yer alan gençlerin geleceğin mühendisleri, bilim adamları olacaklarına inandığını ifade etti.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman ise geçmişin tecrübesinin geleceğe gençlerimiz vasıtasıyla aktarılacağını söyledi.

Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, belediye olarak her zaman bu tür faaliyetlerin destekçisi olduklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak

Şenliğimiz 16 Ekim saat 17.00’de sona erecek.

Editör: TE Bilişim