Erken seçim kararının ardından yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını başlatan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, bu süreçte kentin bütün noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyordu. Son ana kadar sahadan hiçbir zaman ayrılmayan, halkın en kolay ulaşabildiği vekillerin başında gelen Güvenç, seçim sonrasında da vatandaşlarla bir araya gelerek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dulkadiroğlu Seçim Merkezi’ni ziyaret eden Güvenç, vatandaşlarla seçim sonuçlarını değerlendirdi, taleplerini ve isteklerini not aldı. Burada basın mensuplarına seçim sonuçlarını değerlendiren Güvenç, “24 Haziran seçimlerinin sonuçlarından ülkem, milletim, partim ve ömrünü, hayatını bu partiye adayan Cumhurbaşkanımız adına çok mutluyum. Geleceğimiz adına umutluyum” dedi.

24 Haziran seçimlerinde sağ duyu, sevgi, merhamet, hizmetin kazandığını dile getiren Güvenç “Bu millet kendisine sevdalı olanları yalnız bırakmadı. Çok büyük oyunlar oynandı, tarih bunları yazacak. Milletimiz yine kandırılmak istendi ama bir kere daha milletimiz dur dedi, kanmadı, kandırılmadı. Sağ duyuyla hareket etti, tüm sorunlarımıza, eksikliklerimize rağmen, seçimden önce bu ülkede patates fiyatları bile 9-10 liraya çıkarıldı, millet bunu çok iyi görüyor. Ama o patatesi zor alan bile vatan, millet, bayrak dedi, gitti oyunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdi. Sorumluluk duygumuz çok ağır basıyor, çünkü bu aziz ve güzel milletin bütün vebali, sorumluluğu bizim üzerimizde. Bugünden itibaren başladık, halkımızın içindeyiz. Önce Türkoğlu’ndaydım, sonra Pazarcık’a, Çağlayancerit’e geçeceğim. Halkımızın içinde, halkımızın emrinde ve halkımızın yanında olacağız. Bu güzel insanlar her türlü hizmetin en iyisine layık, bunu çok içtenlikle söylüyorum. Bunu başaracağız, halkıyla barışmış, demokrat büyük Türkiye’yi kuracağız bu ülkede, terörü bitireceğiz. Düşmanlıkları bitireceğiz, her yerde her zaman söylüyorum. 80 milyonun kardeşliğini, birliğini, beraberliğini tesis edeceğiz. Bu ülkede yaşayan Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Çerkez’i, herkes bu ülkeyle gurur duyacak” ifadelerini kullandı.

“VERDİĞİMİZ BU MESAJI ÇOK İYİ OKUYACAKLAR”

Kendilerine oy veren, vermeyen bütün insanları kucaklayacaklarını dile getiren Güvenç, Türkiye’nin önünü karartmaya çalışanların kaybettiğini söyledi. Güvenç, “Böyle bir büyük ülkenin peşindeyiz. Bunun için bize oy vermiş, vermemiş tüm insanlarımızı kucaklayacağız. Elbette yanımızda olan, çile çeken, ağlayan, dua eden insanlara şükrün borçlarımız var, o başka bir şey ifade edilmez ama biz bu ülke için çalışıyoruz, bu millet için sevdalıyız. Herkesi kucaklayacak, birlikte yürüyeceğiz. Ben inanıyorum ki gelecek daha aydınlık olacak, çünkü bu millet tarih yazdı. Bu başarıyı bütün dünya izliyor, bu ülkede gözü olanlar, bu ülke üzerine oyun oynayanlar, toplum mühendisliği yapmak isteyenler, Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermek için dolarla, patatesle oynayanlar, Alevi’nin sorunlarını kaşıyanlar, Kürdü tahrik edenler, bakın çok net şeyler söylüyorum, asgari ücretliyi tahrik edenler, boş vaatlerde bulunanlar, hayallerle bu ülkenin önünü karartmaya çalışanlar kaybettiler. Bu mesajı da çok iyi okuyacaklar, biz de çok iyi okuyoruz. Halkımızı tanıyoruz, halkımızın sorunlarını biliyoruz. Bizden beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Çünkü alanda yaptığımız çalışmalarda ne kadar hizmet götürsek de daha fazlasını gençliğin istediğini gördük. Daha iyi çalışmalar istediğini gördük. Yadırgamadık, bizim insanlarımız bu hizmetleri hak ediyor. Bu hizmetlerle de AK Parti döneminde tanıştılar, yapabileceğimiz düşünüyorlar. Bunu umutla bize söylediler, bizde o umutları boşa çıkartmamak için her şeyi yapacağız. Bir kere daha tüm hemşerilerime, tüm Kahramanmaraşlılara, Sütçü İmam’ın torunlarına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim