Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk, şehit polis memuru Fethi Sekin, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan gibi birçok şehidin fotoğrafını gören polis memuru Çetin Ardıç, eline aldığı bezle şehitlerimizin fotoğraflarını temizlemişti.

Şehitlerin fotoğraflarını temizlediği esnada Kahramanmaraşlı sürücü Kasım Aksu’ya (50) tavsiyelerde bulunan Çetin Ardıç, “Şehitlerin yüzleri resimlerde bile kirli olamaz, bu kadar şerefli insanların yüzleri kirli olmasın. Bu insanlar resimde bile temizler. Bu vatan için canını vermiş insanların yüzü. Resimde dahi kirli olamaz. Vatan için canını vermiş insanlar. Ara sıra temizleyin" dedi.

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran ve tekrar gündem olan görüntüler sonrası konuşan Kahramanmaraşlı tır sürücüsü Kazım Aksu, şunları söyledi: “Uzun zamandır tır şoförlüğü yapıyorum. Şehirler arası ve uluslar arası çalışıyoruz. Şehitlerimizi gündem de tutmak adına aracım arkasına fotoğraflarını astım. Yine bir yolculuk sırasında Kırşehir Bölge Trafik Bölge Müdürlüğü ekiplerinde Özbağ bölgesinde durduruldum. O sırada ekipleri fotoğrafları gördü. Bana hitaben bez getirmemi istedi. ‘Ve bu resimleri buraya astın, bu resimleri temiz olması gerekiyor’ dedi. Bende polis memuru Çetin Ardıç bezle resimleri silerken bende video çektim. Paylaşım sonrası bu kadar ilgi çekeceği aklıma gelmedi. Şehitlerimizin fotoğraflarını taşımaktan gurur duyuyorum. Biz çok sayıda şehidimiz var. herkes kendi aracına şehitlerimizin fotoğraflarını asıp, sürekli gündemde tutması gerekiyor. Halen kullandığım araçta da şehitlerimizin fotoğrafları asılı” dedi.

Editör: TE Bilişim