Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve yeni dönemde başkan adayı Halit Alcı, Clarion Otel’de düzenlenen toplantıda meslektaşlarıyla bir araya gelerek odanın sorunları ve çözümü hakkında istişarelerde bulundu.

12 Mayıs 2019’da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olan Halit Alcı, ‘’Nasip olursa inşallah aday olarak karşınıza çıkacağız. Bu dönem bizim son dönemimiz. İki dönem kuralından dolayı bir sonraki dönem aday olmayacağım’’ dedi.

Gençlerin fikirlerine verdiği önemi anlatan Alcı, ‘’Biz genç arkadaşlarımızı da bu işin içerisine katalım ve fikirlerinden istifade edelim dedik. Bu vesileyle sizleri bir araya getirerek hem sorunları çözüm noktasında, önümüzdeki dönemde neler yapabiliriz? Sizlerle nasıl daha iyi bir iletişim sağlayabiliriz bunun hesabını yaparak bir araya geldik’’ ifadelerini kullandı.

Alcı, ‘’Biz genç arkadaşlarımızı, odamızın aktivite ve faaliyetlerine daha çok katkı sağlamalarını istiyoruz. Hakikaten bu mesleğimiz zor bir meslek. 4 yıl üniversiteyi bitir, staj yap vs. sonrasında bir sürü zorluklar var. İş yeri bulmak, Ankara’da sınava girmek büyük bir sıkıntı. Biz burada sizlerin sorunlarını nasıl çözebiliriz, neler yapabiliriz bunları konuşmak için buradayız. Sizlerin arasından bir yönetim kurulu oluşturmak istiyoruz. Bunun içinde eğer aranızdan bir yürütme kurulu veya 5 kişilik bir ekip oluşturursak, yönetim açısından faydalı olacağını düşünüyoruz’’ diye konuştu.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN