Kahramanmaraş'ta İş Adamı ve Sanayici Emrullah Çuhadar'ın oğlu Sinan Çuhadar, Ömer Faruk Şirikçi Hoca'nın kızı Feyza Şirikci ile dünya evine girdirdi.

Arsan CenterLaledan Düğün Salonunda geçtiğimiz gün akşam yapılan düğüne siyaset iş dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Gülten – Emrullah Çuhadar ile Öznur - Ömer Faruk Şirikçi çiftinin salon girişinde misafirlerini yerine alarak başlayan düğüne yenilen akşam yemeğiden sonra nikah törenine geçildi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek nikahı kıydı, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis başkan Vekili Arif Şen ise Nikah Şahidi oldu.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti il ve ilçe yönetimi ile Sanayici ve iş adamlarının hazır bulunduğu düğün , yemek ve nikah töreninden sonra ise gençlerin gönüllerince eğlenmesi ile son buldu.

24 davulun çalındığı düğünde Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi de sahne aldı.

Feyza Sinan , dünya evine girerken, Çuhadar ailesi ve Şikirci ailesinin mutluluğuna diyecek yoktu.

Evlilik cüzdanını Feyza ile Sinan birlikte veren Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yeni bir ailemiz daha oldu, bir birinizi sevin, sayın, bir birinize saygı duyun, sağlıklı vatana millete yararlı evlatlar yetiştirin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi , en az en az 3 çocuk diyorum, Çuhadar ve Şirikçi ailesini tebrik ediyorum, gençlere bir ömür boyu mutluluk diliyorum, bu kahve takımında kahve içtikçe bizleri hatırlayın diyorum, hayırlı olsun,” dedi.