Aynı zamanda İÇEM Vakfının da Kurucu üyelerinden olan KAVAK, Her bireyin bulunduğu alana bir adet fidan dikerek ülkenin tamamen yeşile boyanacağını ifade ederek şunları söyledi.

“Üzülerek ifade etmeliyim ki bu vahşet bizleri derinden üzdü. Ancak ortaya çıkan Bu süreçten hepimiz ders çıkarıp, ülkemizin doğal kaynaklarının ne kadar büyük değere sahip olduğunu da görmemiz gerekiyor. Gerek kamuoyunda çokça tartışılan söndürme çalışmaları gerek bu süreçteki güvenlik politikaları tekrardan gözden geçirilip değişen iklim koşulları kapsamında süratle yasal düzenlemeler yapılmalıdır. “

Bu süreçten sonra millet olarak da ortaya çıkan bu trajik tablonun etkilierini azaltmak için elinden geleni yapacağını belirten Sadullah Kavak bu hassasiyetin herkesçe benimseneceğini umduğunu ifade etti.

Öte yandan 2020 Tokyo olimpiyatlarında ülkemizin başarıları ile ilgili İşadamı Sadullah Kavak, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımı yaptı.

İhtiyacımız vardı…

Yüzümüzü güldürdünüz…

Tebrikler

“Ülkemizin dört bir yerinden gelen felaket haberleriyle kapkara olan içimize, Tokyo’dan gelen güzel haberler su serpti...

Sağ olun Evlatlarımız….!!!”