Toplantıya İl ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda teşkilat mensuplarının katılımıyla ve GİK üyesi Sn. Soner CONTAR beyin konuşmacı olarak katıldığı program coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Divan toplantısı ile ilgili açıklama yapan Başkan Zor; "Saadet Partisi aziz milletimizin dertleriyle çok yakından ilgileniyor. Başlatmış olduğumuz Geçim İttifakı kapsamında Esnaf Kongresi, İşçi Kongresi, Çiftçi Kongresi ve Öğrenci Kongresi ile ilk ağızdan dertleri ve çareleri tespit ettik. Bizde bu sorunları hükümete bildirdik. Ancak iktidar kendi dertleri ile ilgilenmekten, mafya babalarının iddialarını araştırmak varken kapatmaya çalıştığından maalesef bu konulara bakamıyor.

Millet nerde, iktidar nerdeee...

Saadet Partisi 81 il ve bütün ilçelerde teşkilatı olan bir partidir. Bu teşkilatlanmada ki başarımız planlı ve düzenli bir teşkilat çalışmamız sonucudur. Biz merhum liderimiz Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızı dediği gibi biz siyaseti Allah rızası için yapıyoruz. Bizler yeryüzünde adalet, barış ve huzurun tesisi için canla başla çalışan bir partiyiz. Biz son nefesimize kadar Hakkı Hâkim Kılmak için çalışacağımıza söz verdik. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.