Kahramanmaraş Valiliği, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kahramanmaraş İl Müdürlüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında KSÜ Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen programa KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kahramanmaraş İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman ile birlikte KSÜ’de görev yapan gaziler; Müslüm Köse, Hüseyin Nacar, Hacı Mehmet Karabacak ve Kasım Demircan katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştirerek şehitlerimizi rahmet ve minnetle anan Rektör Can, gazilerimize şükranlarını sunarak 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı. Terörle mücadelede gazi olduktan sonra aynı ruh ve hizmet aşkıyla üniversitemizin çeşitli birimlerinde görevlerini sürdüren personellerimize teşekkür eden Rektör Can, “Sizler bu vatan için göğsünüzü siper ettiniz. Bugün de aynı ruhla görevlerinizi en güzel şekilde yerine getirmeye devam ediyorsunuz. İnsana hizmeti amaçlayan her görev kutsaldır, bu millete, bu devlete hizmet eden her birey aynı ölçüde değerlidir. Sizlerin şahsında bütün gazilerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor

Üniversitemizde görev yapan şehit yakını ve gazilerin her türlü sıkıntısıyla yakından ilgilendiklerini ifade eden Rektör Can, “Bu arkadaşlarımız bizlere şehitlerimizin ve milletimizin emanetidir. Onların sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı içerisinde bulunmaları bizlerin en önemli önceliğidir.” ifadelerini kullandı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kahramanmaraş İl Müdürü Mutlu Kaya ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman da kısa birer konuşma yaparak Rektör Can ve KSÜ yönetimine şehit yakınları ve gazilere verdikleri destekler için teşekkürlerini ifade ettiler.

Programın sonunda KSÜ’de görev yapan gazilere Rektör Prof. Dr. Niyazi Can tarafından teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: TE Bilişim