Entegre Yönetim Sistemi Daire Başkanı Rahmi Coşkun ve Sadettin Karaca’nın eğitmen olarak, katılım gösterdiği eğitime Kahramanmaraş’ın koordinatörlüğünü yaptığı Kilis Adıyaman’la birlikte çevre illerden Gaziantep, Adana, Osmaniye PTT Başmüdürlüklerinden katılan personelimize Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde 3 Şubat cumartesi günü ‘Entegre yönetim sistemi’ eğitimi verilerek 2017 yılı faaliyetler değerlendirmesi yapıldı.

Açılış konuşmasını Entegre Yönetim Sistemi Müdürü Fatih Acer yaptı. Acer, konuşmasında ; ‘Çevre illerimizden gelen tüm Türkiye’nin dört bir yanından gönüllü olarak bize destek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Entegre Yönetim Sistemi Müdürlüğümüz, sizlere hizmet vermek için PTT Genel Müdürlüğümüz tarafından kurulmuştur. Güçlü Türkiye’nin yenilenen PTT ‘si olarak PTT’nin dünya çapında marka ve öncü bir kuruluş olması yolunda ilerlemekte olduğunu hepiniz biliyorsunuz.’ Dedi
Acer konuşmasının ardından Kahramanmaraş PTT İl Müdürü Ali Kaplan’ı kürsüye davet etti. Kaplan yaptığı konuşmada; ‘Dağıtıcı kardeşlerimiz, yine bizlerle bütün olan memur ve gişe görevlisi personel arkadaşlarımız hepinize hoş geldiniz diyorum.  Gelişen Türkiye’nin yenilen PTT’si olarak Entegre Yönetim Sistemi ile hizmetlerin daha kaliteli daha verimli ve yaptığımız hatalardan ders alarak bu işlemleri kayıt altına alıp bundan gördüğümüz çıktılarla yeni hedefler yeni vizyonlar elde etmek amacı ile entegre yönetim sistemlerinden faydalanıyoruz. Bu amaçla burada farkındalık eğitimi yapacağız. Bu eğitime katkılardan dolayı başta başkanım olmak üzere emeği geçen Fatih Acer kardeşim ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş PTT başmüdürlüğü olarak eğitime son derece önem veriyoruz.  Eğitimlerimiz durmayacak ve devam edecek. Kahramanmaraş’a ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.’ Dedi.  Ptt Genel Müdürlüğü Entegre Yönetim Sistemi Daire Başkanı Rahmi Coşkun. Kahramanmaraş’a Türkiye’de ilk defa şirketimizde uygulanacak olan beşli yönetim sistemi yani kalite, müşteri memnuniyeti, çevre yönetim sistemi, iş sağlığı ve bilgi güvenliği yönetimi sistemlerinin bir arada yürütülüp belgelendirileceği farkındalık ve yazılımın bilgilendirilmesi için PTT personelleriyle Kahramanmaraş’ta buluşmaya geldiğini dile getirdi. Daha sonra sözlerine ; ‘Saygı değer Kahramanmaraş PTT çalışanları, baş müdürüm, müdürlerim, veznedarlarım, şeflerim, büro ve gişe görevlisi arkadaşlarım postacı ve baş postacı arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu organizasyon da emeği geçenlere de teşekkürlerimi iletiyorum .’ şeklinde devam etti.
2017 yılı faaliyet değerlendirmesi yapıldı. Başarılı görülen personellere ödül töreni yapıldı ve  ardından program sona erdi.

HABER: FEYZA CANLI

Editör: TE Bilişim