Kornavirüs nedeniyle maske takıp önlem alırken elindeki parayı öpüp başına koyması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kale dibi PTT şubesinden çektiği bayram ikramiyesinin ardından telefonuna sarılıp video çeken Mehmet Ağgürbüz, “İşte bende Tosun Baba, parayı aldım şimdi kasaba gideceğim, et alıp yiyeceğim. Yemeden kim ölmüş, işte para şimdi cebime koyar ihtiyacım olanı alırım.” Sözleriyle iltifatlar yağdırdı.

Ağgürbüz çektiği görüntüde şunları söyledi;“Devletin verdiği ikramiyeyi görüyor musunuz? Allah bin kere razı olsun. Devletin bin lira bayram ikramiyesini, bunu bala verin, şekere verin, yiyecek, giyeceğe verin. Allah bu devlet babadan bin kere razı olsun. Böyle bir baba bir daha gelmez, fakire, perişana bakan bu, işte bende Tosun Baba, parayı aldım şimdi kasaba gideceğim, et alıp yiyeceğim. Yemeden kim ölmüş, işte para şimdi cebime koyar ihtiyacım olanı alırım. Para ne tatlı bir şey ya…”

Ağgürbüz, 31 Mart seçimlerinin hemen öncesinde Kahramanmaraş’ın gündemine oturmuştu.

O dönem bir video çekerek Fatih Mehmet Erkoç’u destekleyip, Mahir Ünal ve Hayrettin Güngör’ü eleştiri yağmuruna tutan Ağgürbüz kentte basın kuruluşları tarafından haberlere konu olmuştu.

İŞTE O HABERLER

SÖZDE FENOMEN AK PARTİ VE HAYRETTİN GÜNGÖR’Ü HEDEF TAHTASINA KOYDU

Sosyal medyada adını ‘Işıklı Tosun Baba’ olarak duyuran sözde fenomen son attığı video ile çok konuşulacak gibi duruyor. Videosunda Mahir Ünal'ın adını geçiren sözde fenomen çarpıcı iddialarda bulundu.

GERİ VİTESİN BÖYLESİ! SÖZDE FENOMEN ÇARK ETTİ

Kahramanmaraş’ta ışıklı tosun baba olarak tanınan şahıs ilk attığı video da ‘AK Parti’yi, ‘Mahir Ünal’ı ve ‘Hayrettin Güngör’ü hedef tahtasına aldı. Attığı videoya Kahramanmaraşlılar tarafından tepki gösterilmesi üzerine paylaşımı kaldırdı.

Sözde fenomen “Ben yerli ve milli Işıklı Tosun Baba, vatanını ve milletini seven, Mahir Ünal’a saygısızlık yapmayan birisiyim, sözlerim başka taraflara çekilmesin” diyerek sözde ‘özür’ mahiyetinde video paylaştı. (MARASPUSULA)