Millet İttifakı tarafından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen ve uzun süredir kentte çalışmalarını sürdüren Atom Karınca Ali Öztunç, sabah erken saatlerde Kahramanmaraş İl Seçim Kurulu binasına gelerek resmi adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvuru sonrası basın mensuplarına da kısa bir açıklamada bulunan Öztunç, “Bugün Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayımız Ayhan Çiftaslan ile birlikte adaylık için resmi başvurumuzu yaptık.  İnşallah vatanımıza, milletimize, Kahramanmaraş’ımıza ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olur” dedi.

Öztunç açıklamalarının devamında ise iddiasını ortaya koyarak şu ifadeleri kullandı;

“Bu seçimden %54-%55 oranında kazanarak çıkacağımızı düşünüyorum. İnşallah 1 Nisan’da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. En son buraya milletvekili seçiminde mazbatamı almak için gelmiştim, şimdi adaylık başvurusu yapmaya geldim. İnşallah Nisan ayının ilk haftasında da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatamı almaya geleceğim”

Ali Öztunç ile birlikte resmi adaylık başvurusunu veren Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Ayhan Çiftaslan’a CHP İl Başkanı Esat Şengül, İl Başkan Yardımcısı Keziban Taşın ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ejder İşlek eşlik etti.

Editör: TE Bilişim