Kahramanmaraş'ta Arslanbey parkı üst kısımda bulunan hayal ormanın içinde Neva Garden Kır Düğün Bahçesi Kahramanmaraş’ta açılıyor.

Kahramanmaraş'ta bir eksiklik olarak düşünülen kır düğünleri artık yapılabilecek. Arslanbey parkı üst kısımda bulunan hay ormanın içinde kır düğün salonu açılıyor. Çağımızın gençlerinin bir çoğu evlenirken kır düğünü ister. Fakat Kahramanmaraş'ta neredeyse hiç olmayan kır düğünü Haziran ayından itibaren Neva Garden Kır Düğün Bahçesi açılarak bu sorun giderilecek.

İşletme sahibi Fatih Koçak herhangi bir sorun olmazsa Haziran ayından itibaren faaliyete geçeceklerini söyledi.

Fatih Koçak yaptığı konuşmada, "Kahramanmaraş'ta bu yönden bir eksik vardı, çünkü Kahramanmaraş bir kır şehir Çağımızın gençlerinin bir kır düğünü hayali vardır, benimde öyle bir hayalim vardı fakat o zamanki şartlar doğrultusunda hayalimi gerçekleştiremedim. Şimdiki gençlerimizin bu hayallerini gerçekleştirmesi için böyle bir iş içerisine girdik. Bu şekilde Kahramanmaraşlılara hizmet etmeye başlayacağız Allah izin verirse. Bu yıl Haziran ayında açılacak olan kır düğün salonumuzda açılışımıza özel makul fiyatlar olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kanal Maraş