Milletvekili Öçal mesajında; “14 Ağustos 2001 yılında ülkemize ve milletimize hizmet yolunda çıktığımız bugün 18. yılımızı geride bıraktık.

AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak için gece-gündüz çalışan bir partidir.

Dava sahibi herkes gibi biz de ülkemizi mamur, milletimizi müreffeh, bölgemizi güvenli, dünyayı huzurlu hale getirmek için çalıştık, çalışıyoruz.

Sorumluluğumuz büyük! Hamdolsun milletimizden aldığımız destekle, hepsinden önemlisi de Rabbimizin yardımıyla bu yükün altından kalkabilecek güce, imkâna, iradeye, kararlılığa sahibiz.

Geçtiğimiz 17 yılda, kapatma davasından, gezi eylemlerine, FETÖ Darbe teşebbüsünden, ekonomik saldırılara kadar ülkemizin nasıl bir ateş çemberinden geçtiğini açıkça görüyoruz.

Son 5 yılda iyice yoğunlaşan terör eylemleri, darbe teşebbüsleri, siyasi, ekonomik ve diplomatik saldırılar karşısında milletimizle omuz omuza tarihi bir mücadele veriyoruz.

AK Parti bu mücadelenin lokomotifidir. Allah’ın yardımıyla bu zor günlerden hep birlikte galip çıkacağımıza inanıyorum.

Rahmetli Aşık Veysel’in dediği gibi uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz-gece dedik ve ilk günkü aşkla, durmadan, kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Millete hizmet yolunda nice AK yıllara…” ifadelerini kullandı.