Öçal mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak

“Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, cinsiyetler arası adaleti şiar edinmiş bir geleneğin mensubu olarak bizler, kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz.

Bu anlayışla AK Parti olarak bizler göreve geldiğimiz günden bu güne, iş dünyasında, eğitimde, sağlıkta ve diğer tüm alanlarda kadınların statüsünü hak ve adalet eksenli bir anlayışla yükseltmek için çok önemli çalışmalar yaptık.

Kadın istihdamının önündeki engelleri kaldırarak, kadını hayatın her alanında hak ettiği konuma çıkartacak tedbirleri aldık, imkânları sağladık. En önemlisi de toplumumuzun huzuru, geleceğimizin teminatı için aile birliğinin güçlenmesi yönünde politikalar yürüttük.

Bundan sonra da, 2023 hedeflerimize kararlılıkla yürürken, kadınlarımızı her alanda daha ileriye taşımakta kararlıyız.

Kadının ve erkeğin her şeyden önce insan oldukları gerçeğini unutarak onlara ırkçılığın bir türü olan cinsiyetçilik gözlüğüyle bakanların bakış açısını değiştirmeye çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.

Bu düşüncelerle, şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiklerimiz başta olmak üzere ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; her birine Allah’tan rahmet diliyorum.

Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.”

Editör: TE Bilişim